Disclaimer

Laatst gewijzigd op: 4 december, 2020

Onderstaande is een verklaring vanuit ons over de teksten, foto’s, informatie etc. op onze website. Als u onze op onze website rondsurft dan stemt u (automatisch) in met onderstaande.

Inhoud
Alle informatie die u op onze website vindt kan als betrouwbaar worden beschouwd omdat wij deze bij betrouwbare bronnen vandaan hebben. Hoe dan ook kan het zo zijn dat er ergens een fout voorkomt, en daarom kunnen wij niet volledig (100%) hiervoor instaan.

Wij hopen met deze informatie een vertrouwd beeld te geven van onze dienstverlening en die van onze leveranciers. Wij (van de website) kunnen op ieder moment en zonder aankondiging wel het één of ander veranderen als dat nodig blijkt te zijn.

Mocht u het ergens niet mee eens zijn dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@oogvoororen.be.  

Verantwoordelijkheid
Natuurlijk bepaalt u zelf naar welke informatie u kijkt en of u deze informatie wilt gebruiken. Hoe mooi u onze informatie, teksten en foto’s op de website ook vindt, het mag alleen door uzelf gebruikt worden en niet overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of anders verspreid. Eigenlijk kunt u het met uw eigen gegevens vergelijken; die geven we ook niet weg!

Op de inhoud van deze website bestaat geen overnamevrijheid; dit staat allemaal in art.15 Auteurswet en deze is dan ook van toepassing op onze website. Het Nederlands recht is van toepassing.

      9.9 uit 17 reviews

Zeer goed produkt

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      9.4 uit 2013 reviews Lees ze allemaal