Alle reviews van klanten van Oogvoororen

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.4
     
1978 reviews

      10 / 10
13 May 2024

Wil je beter horen dan moet je bij oogvoororen zijn!!

Gewoon topservice, heel behulpzaam, dank je wel Mieke.
Ben blij dat ik oogvoororen heb leren kennen.

      10 / 10
11 May 2024

Zeer tevreden over mijn nieuw gehoor

Oog voor oren heeft me niet ontgoocheld, zowel het secretariaat als de technicus aan huis. Zeer goede service, regeling van de apparaten ,ruimte voor vragen en verstaanbare uitleg. De afstandsbediening is zeer handig.

bezoek aan huis
technisch uitstekend
afstandsbediening
      7.5 / 10
07 May 2024

Zeer treffelijk artikel

Gezien mijn ziekte (Parkinson) kan ik moeilijk een eerlijke recentie schrijven.
Ik ben zeer tevreden van de service en doe verder mijn best om de toestellen te leren manipuleren

      10 / 10
03 May 2024

De handige vergelijkingen op de website bepaalde mijn keuze. De ca 6 weken dat ik de hoorapparaten gebruik, ben Ik ben een tevreden gebruiker.

Neen, ik ben niet doof. Ik hoorde nog steeds een orkest, een drilboor, een grasmachine, een sirene, hondengeblaf, klokkengelui, stofzuiger, joelende kinderen …
Maar het werd wel moeilijker om pratende mensen te “verstaan”.
Ik moest me meer en meer concentreren op wat ze me zouden vertellen.
Soms begreep ik juist het tegengestelde van wat ze bedoelden.
Dikwijls moest ik zeggen “Herhaal dat nog eens”, “Hoe zegt U ?”, “Sorry, ik heb het niet begrepen”.
En zeker, echt moeilijk met achtergrondgeluiden of geroezemoes.
Bijna de hele dag had ik mijn hand achter mijn oor. De televisie stiekem steeds een beetje luider …
Ik oefende zelfs een basis liplezen …
Een hoorapparaat achter mijn oren ? Geen denken aan. Ik draag een bril, en dat is al hinderlijk genoeg.
Een zoektocht bij verscheidene hoor-hulp-winkels leverde alleen maar onzekerheid omtrent de mogelijke keuze en de erbij horende uiteindelijk te verwachten onduidelijke kostenprijs.
Dan, ...
op internet vond ik de website van “OogVoorOren” waarin overzichtelijke lijsten A-merken hoortoestellen.
Met hun kostenplaatje , berekend naar eigen inbreng. Met aanklikbare keuzewensen, alsook in te stellen vergelijkende tabellen tussen de toestellen onderling.
Ik heb mijn keuze vlot gemaakt : Signia Silk C&G IX7 (met oplader) en de kleine afstandsregeling.
Ze zitten zo comfortabel in mijn oren, dat ik moet leren ze er uit te halen bij het douchen, of bij het slapen gaan (om op te laden).
Bedankt OogVoorOren, bedankt audioloog Arne Dhauwe voor de vlotte overdracht en opvolging.
De televisie kan terug stiller. Het sociaal contact gaat weer vlotter. Vogels fluiten weer vrolijk.

      10 / 10
27 Apr 2024

oog voor oren, klantvriendelijk én een echt oog en oor voor mijn probleem

voor testmoment was ik zeer sceptisch, dit is al mijn 4de stel apparaten, Jori heeft goed geluisterd naar mijn specifieke noden én ze afgesteld om mij maximaal luister en gebruiksplezier te verschaffen

eerste contact in je eigen vertrouwde omgeving
zorgvuldige keuze van het best geschikte toestel, persoonlijke benadering en luisterbereidheid
      8 / 10
23 Apr 2024

te duur

toestellen zijn veel te duur voor gepensioneerden

      9.5 / 10
18 Apr 2024

Veel keuze uit verschillende merken, super service.

Eerst Signia silk IIC geprobeerd, deze waren heel goed qua geluid, doch het draagcomfort was niet ideaal. Daarna zijn we voor deze op maat gemaakte van oticon gegaan. Het eerste paar was rechts ok, maar links had ik een constante biep-toon. Beide apparaten teruggestuurd naar Oticon, maar deze zijn door de post verloren. Opnieuw een bestelling gedaan en na 14 dagen kreeg ik het paar aan dat ik nu draag. Deze zitten heel goed en geven een natuurlijk geluid. Heel content van oogvoororen. Mijn audioloog is Mieke, ze geeft heel goed uitleg en dringt helemaal niets op. Het voordeel van oogvoororen is dat ze veel verschillende merken hebben. In feite heeft dit de doorslag gegeven om mijn licht bij hen op te steken. En dat heb ik me tot nu toe helemaal niet beklaagd !

zeer compact en comfortabel
Naturlijk geluid
      10 / 10
16 Apr 2024

Zeer tevreden

Verrast van opnieuw alle geluiden te horen,zoals zingende vogels,kwakende kikkers en zoveel meer.
De kennis van Jori waar ik prima ben bij geholpen.
Ik zou iedereen aanraden om zeker eens bij oogvoororen te te rade te gaan.
Plus: behulpzaam
prijs
Ik dus zeer tevreden!

Prima geholpen
Lange testperiode
Het hoorplezier
Geen
      9.5 / 10
12 Apr 2024

Meer dan een aanrader !

Na een klant-onvriendelijk ervaring bij amplifon, kwamen we via het internet bij Oogvoororen terrecht, mede daar mijn moeder van 92 zich bijna niet meer kan verplaatsen. Dit was een openbaring. Klantvriendelijk, kwalitatief én aan huis (zorgcentrum). Kortom Top !

Ideale service voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen.
Zeer vriendelijke, geduldige, bekwame audioloog die zich goed kan inleven in de leefwereld van ouderen.
Goede, degelijke opvolging.
Enkel pluspunten. Nogal iets anders dan bij amplifon waar we eerst klant waren.
      10 / 10
07 Apr 2024

Een bijzondere ervaring werken met oogvooroor.

Na (5) vijf jaar hoorapparaten gedragen te hebben en ik (85) vijf en tachtig jaar ben toch nog maar aan nieuwe toestellen beginnen denken en ben ik gaan zoeken op internet na verschillende centrums te hebben bezocht en naar prijzen zoeken moest ik vast stellen dat ze wel lage prijzen voor stellen maar nergens kon ik prijzen vinden tot ik op oogvoororen mijn licht ging opsteken en tot mijn verbazing ten eerste een keuze kon maken uit verschillende merken en dat DAAR wel prijzen bij stonden. Na met enkele kennissen gesproken te hebben kom ik tot de vaststelling dat daar wat prijzen betreft wel enkele honderden euro's verschil op zit. Met de kennissen ook over merken gesproken en hun bevindingen met hun apparaten heb ik gekozen voor Phonak Audéo Lumity L90-RT , na twee maanden testen en verschillende maal contact genomen te hebben met oogvoororen en steeds een vriendelijke stem aan de lijn kreeg die mij de nodige inlichtingen verschaften heb ik dan besloten tot de aankoop overgegaan. Wel heb ik om persoonlijke reden oordopjes laten maken daar ik die bij mijn vorige apparaten ook had en dit een goed gevoel geeft en ook veiliger. Wat de de toestellen betreft werden goed afgesteld en het bezoek aan huis was voor mij een groot voordeel daar ik niet meer met de auto mag rijden. Met dank aan ELKE, DORIEN EN ARNE voor hun hulp en fijne gesprekken.
Fons

Geen