Alle reviews van klanten van Oogvoororen

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1452 reviews

      10 / 10
24 Jan 2023

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over mijn hoorapparaten. Het zijn vriendelijke mensen en ze leggen je alles goed uit.

Vriendelijk
Goede begeleiding
      10 / 10
19 Jan 2023

prima ervaring en service

Mijn moeder van 99 jaar had na een operatie gehooruitval (waarschijnlijk door de verdoving). Het gehoorcentrum in Duffel wou niet de verplaatsing naar het bejaardencentrum doen. Bovendien er erg redelijke prijs voor de nieuwe gehoorapparaten.

goede service
kwam correct de afspraken na
vriendelijke afhandeling en respectvolle omgang met een 99-jarige
geen
      10 / 10
19 Jan 2023

Geweldig goed

Ik ben zeer tevrede met mijn oorapparaten . TV moet niet zo luid meer staan . Muziek is beter verstaanbaar. Gesprekken in groep is beter . Heel goede uitleg gekregen van Mieke . Ik had het al veel vroeger moeten doen .

      10 / 10
16 Jan 2023

Vriendelijke en goeie service

Ik ben tevreden van mijn apparaatjes en zeker van oogvoororen.

Hele goede service
Vriendelijk worden ontvangen telkens weer
Ik kan weer een gesprek starten 🙂🙂🙂
Eigenlijk geen
      9 / 10
06 Jan 2023

Zeer tevreden over oog voor oren

Uiterst tevreden over de uitleg bij aanschaf en de aanpassingen achteraf. De toestelletjes voldoen aan de verwachtingen. Zeer tevreden over oog voor oren, met dank aan Jori.

Betere verstaanbaarheid dan vorige apparaten en ook de lokalisatie van het geluid is merkelijk beter.
Hands Free bellen is met dezeapparaten mogelijk mits de juiste iPhone.
      10 / 10
28 Dec 2022

Heeeelbpositief

Mijn eerste werk s’morgens is mijn toestellen insteken. Als ik ze niet draag bvb bij het zwemmen, dan voel ik mij verloren omdat ik meer dan de helft moet missen wat rondom mij gebeurd.

Je vergeet dat je ze aan hebt
Triestig als je zonder moet lopen 🙈
Spijtig dat ze niet waterdicht zijn.
      10 / 10
27 Dec 2022

Top firma +++

Ik ben zeer tevreden van deze firma , altijd zeer goede hulp en correct ik kan het iedereen aanraden bij deze te kopen . Ze komen zelfs tot thuis meerdere keren

service
prijs
      10 / 10
19 Dec 2022

In een zin super

Reeds 13 jaar draag ik hoorapparaten. Het werd tijd voor vernieuwing.het was alsof een nieuwe wereld voor mij openging. Het verschil is zeer groot nu hoor ik alle geluiden die ik vroeger niet hoorde, evenals de gesprekken met meerdere samen. Ik draag deze nu al 3 weken en zou geen andere meer willen. De verkoper was ook niet opdringerig in een woord zeer tevreden van de aankoop

      7.34 / 10
18 Dec 2022

Goede ervaring op alle gebied

Toffe medewerker, Arno was super

Arno was een toffe medewerker, veel geduld en altijd antwoord op de vragen
Idem
      10 / 10
07 Dec 2022

Top product

Heel goed toestel

Geen min punten