Alle reviews van klanten van Oogvoororen

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1352 reviews

      10 / 10
07 Sep 2022

Een zeer vriendelijk onthaal en begeleiding.

Beste, ik ben heel tevreden met mijn hoorapparaten. Ik zou het iedereen aanraden.

      9.5 / 10
06 Sep 2022

Ik zou bij een volgende aankoop opnieuw voor hetzelfde merk/type kiezen.

Positieve ervaringen overtroeven ruimschoots het mindere draagcomfort voor brildragers.

Natuurgeluiden (vogels, ...) zijn terug hoorbaar
TV beter hoorbaar
Spraakverstaan is verbeterd
Telefoneren gaat beter dankzij Bluetooth
Via een app kun je zelf de instellingen veranderen
Doordat ik een bril draag ligt het hoorapparaat minder stabiel achter mijn oren. De bril duwt hetvhoorapparaat ietwat naar buiten.
      9 / 10
23 Aug 2022

Top

Top

Je weet pas wat je gemist hebt als je phonak p70 hebt
Aangenaam om te dragen
Oplaadbare apparaten
Bluetooth met gsm
Voor tv Bluetooth nog niet helemaal automatisch
      10 / 10
23 Aug 2022

Tevreden

Ik draag de hoorapparaten enkel in omstandigheden die er toe doen. Niet op de fiets, niet bij het wandelen indien veel wind, niet elke dag. Wanneer ik ze draag is het comfortabel en nuttig. Ideaal is dat er geen batterijen moeten vervangen worden om de haverklap. Het luisteren naar Klara via Bleutooth is meegenomen. De service van Oogvoorooren is prima.

      8 / 10
22 Aug 2022

Heel tevreden

Bij dit toestel is het draagcomfort veel beter dan vorig toestel Iets harder van klank.

Goede prijs kwaliteit
Goede klank
De beloofde ruisonderdrukking bij wind werkt niet werkt niet
Te grote doosjes
Trage app.
      10 / 10
18 Aug 2022

Ik ben een tevreden gebruiker van de p90-r’s en een tevreden klant van oogvoororen.

Ik ben super tevreden van mijn hoorapparaten (phonak p90-r). Het instellen en tussentijds bijregelen ging steeds vlot. Ik deed ze aan en vergat bijna onmiddellijk dat ze er waren. Als 34-jarige kan ik alleen maar zeggen dat mijn levenskwaliteit enorm gestegen is sinds ik ze draag. Mijn gezin zegt me nog regelmatig dat ik veel minder gefrustreerd rondloop. Mijn keuze voor oogvoororen is er gekomen op basis van de prijs (meerdere 100’en euros goedkoper dan anderen) en de online review’s.

Goede service
Flexibele locaties
Goed opgeleide, vriendelijke medewerkers
      7 / 10
18 Aug 2022

Achter het haar onzichtbaar en geluid regelbaar in het oor

Tevreden vooral voor brildragers

¹
      10 / 10
17 Aug 2022

Van het eerste moment enorm blij met mijn keuze voor Oogvoororen en Phonak.

Mijn eerste hoorapparaat was na 8 jaar aan vervanging toe. Bij 5 verschillende hoorcentra getest en offerte gevraagd. Oogvoororen was voor mij de beste keuze. Het contact met Audiologe Laurien Lambrecht verliep zeer vlot, altijd van haar woord, en behulpzaam bij het kiezen en afstellen van mijn hoortoestel.

Audioloog komt aan huis
zeer goede prijs
zeer comfortabel om te dragen
toestellen in de oplader plaatsen vraagt toch een beetje oefening. De contactpunten zijn wel erg gevoelig.
      9 / 10
17 Aug 2022

Perfecte apparaten en perfecte service

Beste, Ik ben in bezit van Phonak AUDEO P70-R gehoorapparaten aangeschaft via Oogvoororen. Dit tot volle tevredenheid. Vooral de service van Oogvoororen is verbluffend goed. Op 17 dec 2021 voor het eerst op afspraak huisbezoek gehad van audicien Laurien Lambrecht. Daarna door haar nog diverse keren huisbezoek gehad voor advies en apparaat wissel. Na 6 maanden diverse apparaten proberen definitief beslist voor de Phonak AUDEO P70-R . De instelmogelijkheden maar vooral de prima klank gaf de doorslag. Hier kan geen Bose headphone tegenop. Naar TV luisteren en muziek via spotify gaat uitstekend. Ook de telefoon ontvangen tijdens de muziek gaat heel makkelijk. Deze apparaten zijn niet goedkoop maar geven veel genot. Het instellen en omgaan (ik ben 76 jaar) met deze apparaten is met het juiste advies goed te leren

9
10
8
10
      10 / 10
16 Aug 2022

Ik ben een heeeel tevreden man

Ik heb na een hoorapparaat bij lokale zelfstandige verkoper gekocht te hebben 5 jaar met defecte luidspreker in linkeroor rondgelopen. Dus was eerst niet meer zinnens nieuwe hoorapparaten te kopen. Echter het verschil met de hoorapparaten van oorvoorhoren kan niet groter zijn. Ik hoor nu goed en de apparaten waren veel minder duur dan de eerste. De audioloog heeft de apparaten heelgoed aangepast voor mijn gehoor

Goede afstelling door medewerker
Niet duur