Alle reviews van klanten van Oogvoororen

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.2
     
966 reviews

      10 / 10
03 Nov 2021

Een echte aanrader.Prima service.

Heb nu een halfjaar hoortoestellen van dit merk. Ben bijzonder goed te vreden over deze toestellen.. Ben uitsteken voor gelicht door de audicien Bob Outkens van Oog voor Oren. Heeft alles perfect afgesteld bij mij thuis. Kan via m,n mobiel alles regelen . Bijzonder gemakkelijk. Vooral de afstelling bij het muziek spelen is heel erg aangenaam. ( Blaas instrumenten)

België Jac - Audio Service Quix 8 G4
      10 / 10
03 Nov 2021

Niet MAC compatibel

Ressound Quatro niet te koppelen met MAC

goeie tv ontvangst
geen MAC ontvangst
      10 / 10
03 Nov 2021

De AudioCare verzekering lijkt mij geen goede keuze.

Mijn review gaat niet over een hoortoestel, dat moet ik nog aanschaffen, maar over de verzekeringsvoorwaarden. Ik heb een rekensommetje gemaakt (maar ik laat me graag corrigeren):
Stel: aanschafprijs € 1250,00. Verlies na 3 1/2 jaar.
Verzekeringspremies over drie jaar opgeteld: € 1032,50
Eigen bijdrage vervangend toestel 40 %: stel € 500,00
Totaal: € 1532,50

Dan kan ik toch beter niet verzekeren maar zelf een nieuw toestel betalen? Of mis ik iets?

H. van Elburg

verzekeringskosten
      10 / 10
03 Nov 2021

Schitterende afhandeling bij Oogvoororen een échte aanrader!

Via een Nederlandse collega zijn wij in contact gekomen met oogvoororen die tevens een filiaal hebben in België. Wij hadden eerst bij een traditionele Belgische audicien geweest maar de oorapparaten waren beduidend duurder dan bij Oogvoororen. Wij hebben een afspraak gemaakt in Herenthout met de heer Richard Hellings die ons op een gemoedelijke en rustige manier alle mogelijkheden en soorten hoorapparaten heeft voorgesteld. Het grote voordeel was dat we deze verschillende types thuis konden testen zonder dat er druk opstond voor aankoop. Uiteindelijk hebben wij voor dit type gekozen (Starkey LIVIO 1600 RIC 312) omdat dit het beste bij mij paste. Qua ervaring met het bedrijf raden wij dit zeker aan bij vrienden, kennissen en familie.

      8 / 10
03 Nov 2021

Prijs/kwaliteit/service een topper, kortom een aanrader

Was toch een beetje afwachten omdat we via internet erbij uitgekomen waren, maar oogvoororen is een echte aanrader, ze geven een heel goede service.
Ik heb Richard als audicien gehad, altijd correct, stipt, heel vriendelijk en geduldig. Ook handig dat Richard via de app nog aanpassingen kan doorvoeren.
En de mogelijk gekregen om Linx uit te proberen alsook de Quatro.

goed omgevingsgeluid
gemakkelijk gebruik via app om ook favorieten toe te voegen, waarin je de sterkte van de geluidsinstelling kunt instellen en opslaan
tijdens wandelen en fietsen de windruis onderdrukken via app
zeer gebruiksvriendelijk apparaat en met de microfoon erbij handig om tv te volgen (geluid komt rechtstreeks binnen via de hoorapparaten)
de batterijen gaan maar een 5tal dagen mee
bij gebruik van de streamer gebruikt het toestel meer batterijen
er is geen oplaadstation om de hoorapparaten op te laden
      2 / 10
03 Nov 2021

Van zodra ik een geschikte vervanger vind koop ik die onmiddellijk en gaat dit toestel in de vuilnisbak waar het thuis hoort.

De BT-verbinding valt om de haverklap (gemiddeld 30 keer per uur voor enkele seconden uit). De muziekkwaliteit is pover, de telefoonkwaliteit ook (wel voldoende luid). Dit is duidelijk een poenschepperproduct, Resound niet waardig. De Resound hoorapparaten waar dit toestel moet mee samenwerken zijn prima doch dit toestel van deze kwaliteit wordt door Chinese producenten voor 1/100 van de prijs verkocht. Of Oogvoororen kent de kwaliteit niet van de producten die ze verkoopt of de kwaliteit kan hen niet schelen (wat mij sterk zou verwonderen).

werkt, tout court (soms)
goede bevestigingsclip
verzorgde verpakking, goede handleiding
abominabele bluetooth verbinding
telefoonverbinding valt midden in gesprek weg
      8 / 10
03 Nov 2021

Ik hoor nu beter en zo hoort het !

Zeer tevreden over de service van Oogvoororen en in het bijzonder de audioloog Jori. Zeer goede uitleg gekregen, een goede begeleiding en het aanbod is zeer breed met veel verschillende merken. Je wordt niet gepusht om voor een bepaald merk te kiezen : pro en contra van de verschillende soorten toestellen en merken worden goed uitgelegd. De audioloog komt aan huis en dat is super praktisch.

comfortabel om te dragen
makkelijk te regelen
app om de hoortoestellen te monitoren
soms wat haperingen bij het opstarten 's morgens om connectie te leggen met mijn smartphone (Android versie 9) Met Android 10 zou dit blijkbaar niet zo zijn.
      10 / 10
03 Nov 2021

Ik ben blij dat ik voor oogvoororen gekozen heb .

Beste Richard

U hebt mij heel goed geholpen .
Ik ben ook heel te content over mijn hoorapparaat ,en gemakkelijk op te laden .
ik ben dus heel blij dat ik u heb als audicien.
ik raad iedereen oogvoororen aan .
Magda

      10 / 10
03 Nov 2021

Top product en een top team.

Was even wennen; uitstekende toestellen, vlot aanpasbare instellingen via de app en een geweldig team voor begeleiding !

Geluiskwaliteit
Instellingen zelf kunnen aanpassen
Prijs/kwaliteit
Uitstekende service
      10 / 10
03 Nov 2021

Kan het iedereen aanbevelen.

Prima service van Richard .
Hoorapparaten werken prima.