Alle reviews van klanten van Oogvoororen

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1238 reviews

      10 / 10
13 May 2022

klein en goed

Ik draag voor het eerst hoorapparaten, dus heb ik geen vergelijking. Toch ben ik aangenaam verrast dat ik al na 2 uur niet meer eraan dacht. De instelling via de knoppen is wat friemelig, maar rap aangeleerd. Echoonderdrukking zou beter kunnen, maar is misschien technisch niet zo evident. Ik draag die nu een half jaar en ben zeer tevreden.

klein,haast onzichtbaar
verschillende programma´s
draagcomfort
      8.5 / 10
13 Apr 2022

de gulden middenweg is de beste keuze

In het totaal heb ik 13 hoortoestellen uitgeprobeerd: 7 bij 4 verschillende audiologische centra en 6 van het internet. Die 7 eersten waren meestal de duursten, de 6 van het internet waren niet instelbare geluidsversterkers. Wat alle toestellen gemeen hebben is de onnatuurlijke, digitale klank wat maakt dat sommige geluiden niet direct te herkennen zijn. Zij geven ook een soort eigen geluid dat boven op mijn beginnende tinnitus komt en dus het horen niet ten goede komt. Het ene toestel heeft dit al meer dan het andere (de hele goedkope waren het slechtste). Op papier zouden de duurste toestellen de beste geluidskwaliteit moeten geven, maar in de praktijk is dat niet zo gebleken. Ze versterken allemaal wel het geluid maar nemen de ‘mist in m’n oren’ niet weg, de signaal/ruisverhouding blijft, ik kan datgene dat ik wél wil horen niet beter onderscheiden van de geluiden die ik niet wil horen, en dat is bij de duurste toestellen niet beter dan bij de middenprijsklasse. Wat wel beter is bij de instelbare toestellen is het comfort dat ge aan één toestel het volume en programmakeuze kunt aanpassen voor beide oren tegelijk, ze communiceren met elkaar. Daarom, en omwille van de service van een erkent hoorcentrum, en omwille van de prijs, heb ik gekozen voor een midenprijsklassetoestel: Mood 4 G6 van Audio Service bij OogvoorOren.

      8 / 10
05 Apr 2022

Meer comfort minder hinder.

Na gewenningsfase, merkelijke verbetering, ervaar dat tinnitus minder hinderlijk is. Als ik ze ‘s avonds weg leg, opstoot van tinnitus.

Oplaadbare apparaten
Mogelijkheid om verschillende programma’s in te stellen
Telefoon en muziek beluisteren
Soms moeilijke koppeling met bluetooth
In groep nog niets alles kunnen verstaan
      8 / 10
05 Apr 2022

cfr.supra

tevreden klant en dank aan Tine, de audiologe

      10 / 10
05 Apr 2022

Tot nu zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden . Ik heb hem in gebruik van 5 October 2021. Ik heb een cros systeem ( bluetooth ). Zeer tevreden van de service .....Mieke doet altijd haar best voor u te helpen .

geen
geen
      10 / 10
05 Apr 2022

Een hele verbetering.

Zeer vlotte service en uitleg door Tinne. Altijd zeer correct en stipt.Toestellen zijn niet goedkoop,maar geven een duidelijke meerwaarde in gesprekken.Oplaadbaar is een must.

      9.5 / 10
05 Apr 2022

Tot nog toe, zeer tevreden!

Sinds mijn beslissing om oor-apparaten te dragen en ik er voor koos om voor "Oogvoororen" te kiezen, heb ik het me nog niet beklaagd dat ik voor hen gekozen heb.

Prijs-kwaliteit
Aankoopprocedure (aan huisbezoeken van audioloog)
Een plastiek draadje welk dient om het apparaat op zijn plaats te houden, blijft niet goed in de oorschelp zitten!
      9 / 10
05 Apr 2022

Het maakt het leven een stuk aangenamer

Ik draag voor het eerst gehoorapparaten. Ik was er direct aan gewend. Ik hoor duidelijk beter in sociale situaties, ik geniet meer van muziek en ook van de vogels in de natuur.

Zitten confortabel
Natuurlijk geluid
Via app eenvoudig te regelen
Deskundig advies audiologe
Eerder duur
Bij felle wind op de fiets, flink wat geruis.
      7 / 10
05 Apr 2022

Nieuwe bezems keren goed

Naar mijn bescheiden mening, vragen jullie beter naar mijn ervaring na +/- 4jaar.

      9.5 / 10
30 Mar 2022

Ik kan iedereen oog voor oren aanbevelen

Zeer goede service en goede prijs kwaliteit.