Alle reviews van klanten van Oogvoororen

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1804 reviews

      10 / 10
06 Dec 2023

Zeer tevreden.

Geweldig hoortoestel als je gesprekken wilt voeren in b.v. een cafe. Je hoort duidelijk waar de gesprekken gevoerd worden en kunt deze zelfs op een afstand volgen. De automatische aanpassing aan de omgeving werkt zeer goed. Bij live muziek kun je ook makkelijk communiceren zonder het hinderlijke 'wat zeg je' te moeten gebruiken. Door de automatische omgeving aanpassing heb je geen programma wisseling nodig zoals bij andere hoortoestellen. Draagcomfort zo goed dat je vergeet om 's avonds de hoortoestellen uit te doen.

automatische omgeving aanpassing
1 programma dat alles doet
slechte android gsm ondersteuning
      10 / 10
04 Dec 2023

Waw, mijn nieuw hoorapparaat.

Waw mijn oren !
Ik heb lang nagedacht vooraleer ik een nieuw hoorapparaat ging kopen. Het is een wikken en wegen en zo ben ik altijd geweest bij grote aankopen. Het nieuw in Belgie, oplaadbaar Oticon Real is, zonder te verpinken, een top apparaat. Graag wil ik benadrukken dat je verkeerd bezig bent als je verwacht dat je gehoor van eertijds terug keert. Maar Oticon Real bied anderzijds een resem van ongekende mogelijkheden. Met een gehoorverlies in een druk restaurant een gesprek aangaan, loopt terug vlot, zolang het geluid maar niet boven de 90 DB gaat. Voor mij al een verademing en een vereiste. Als fervent wielertoerist kan ik in groep terug een gesprek horen. Het apparaat herkent de binnenkomende windruis en dringt dit lawaai in de achtergrond terug.
Als muziekliefhebber geef ik de Oticon Real een meer dan tien op tien. Het geluid van een film op TV is merkwaardig dankzij wel de TV adapter. Je zit precies in een cinemazaal. Tot slot wil ik de West-Vlaamse, Oogvoororen audicien, Tine, bedanken voor haar geduldige antwoorden op al mijn vragen. Tine bezocht me meermalen thuis en was voor mij een positieve ervaring voor niet alleen de opvolging maar zeer vakkundige hulp en uitleg.
Ivan Schamp

      10 / 10
24 Nov 2023

Tip Top i orde

In Mechelen bij Karolien Mulders geweest, alles tip top in orde, goede uitleg en ontvangst, beter dan de concurenten.

Alles eigenlijk
Geen
      10 / 10
14 Nov 2023

Zou zeker terug bij jullie een aankoop doen

Zeer goede en snelle service zowel van Jori als Dorien. Top team.

Bezoek aan huis. Snelle reactie bij vragen
      8.5 / 10
11 Nov 2023

Oogvoororen is een profesionnele instelling en een aanrader

Ik wil audioloog, Arne Dhauwe, bedanken voor de goede zorgen en het helpen naar de juiste hoortoestellen.
Ik zocht naar een goedkoper alternatief die evenwaardig waren dan mijn voorgaande oplaadbare premiumtoestellen.
Mijn nieuwe toestellen, Signia Pure Charge&Go 3 AX, voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen.
Heldere klanken die, indien nodig, via een app kunnen bijgesteld worden.
Voor de twijfelaars, probeer het eens uit ;-).

      10 / 10
09 Nov 2023

één mailtje is genoeg, en je wordt geholpen.

Heb in het begin met mijn oortjes onder de douche gestaan, gevolg..... één oortje zat dicht. Dit is direct verholpen door de plaatselijke verdeler.
Ook het appje waar mijn apparaatjes mee in verbinding staan deed het niet meer, ook dat is snel verholpen geweest door oogvoororen.

      8.5 / 10
04 Nov 2023

vlotte afhandeling van vraag via telefoon

ik ben tevreden vak mijn hoorapparaat - dit is een wereld van verschil

goed geluid en vlotte instellingen
jaarlijks nazicht gedurende 5 jaar
reinigen van toestellen
      10 / 10
03 Nov 2023

zo gemakkelijk het probleem opgelost .

mijn moeder is 94 jaar en had een hoortoestel nodig ,toevallig kwam ik jullie online tegen en vernam dat jullie ook aan huis komen,zij heeft haar toestel nu al een tijdje en wij zijn super tevreden over jullie diensten ,alles is zo vlotjes verlopen, wat een luxe, en een groot probleem zo makkelijk opgelost ,wat een geluk dat ik jullie toevallig online tegen kwam ,hartelijk dank.

      9 / 10
02 Nov 2023

Gelukkig!

Na 2 jaar geleden ook te hebben geprobeerd, was het nu tijd om er een te kopen, ik begon de scherpe stemmetjes van mijn kleinkinderen minder te verstaan! Mijn ervaring na 1 ½ maand is positief zeker na de laatste bijstelling (per telefoon)! Service en ondersteuning super!

Makkelijk met telefoon
Enzeker met TV
Oppassen met verliezen!
      10 / 10
02 Nov 2023

Eerlijker dan concurrentie

deze mensen kennen hun job en leveren kwaliteitstoestellen voor een lagere prijs dan veel bekendere ketens in ons land
Waarschijnlijk kunnen ze dit omdat ze minder reclameonkosten maken dan de anderen.
Alles wordt hetzelfde afgehandeld en enkel de prijs is lager. Ook de nazorg gaat vlot en steeds snel bereikbaar.Een aanrader op alle gebied!!