Stof- en waterbestendig

Dit zijn de beste stof- en waterbestendige hoorapparaten van dit moment. Allereerst wil ik meteen vertellen dat deze hoorapparaten beschermt zijn tegen een bepaalde hoeveelheid water en vocht. Het is absoluut niet mogelijk om met de hoorapparaten te gaan zwemmen, vanwege de bescherming maar ook de kans om deze te verliezen. Wanneer u op zoek bent naar een hoorapparaat dat goede bescherming biedt tegen water en vocht, dan zijn dit de beste keuzes voor u.

1 - 4 van 4 hoorapparaten
 • #1

  Dit hoorapparaat is het meest stof- en waterbestendige hoorapparaat uit ons assortiment. Een oplaadbaar hoorapparaat dat volgens Phonak 'zweet- en waterbestendig+' is. Dit is een eigen keuringswaarde dat Phonak aan het hoorapparaat heeft gegeven. Het is is bestand tegen zoet-, zout-, zwembadwater en zweet. Het blijft beschermt tot een diepte van maximaal 50 cm. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u transpireert tijdens het sporten of plotseling in een harde regenbui terecht komt. Wij raden het echter wel af om met de hoorapparaten te zwemmen, omdat de kans groot is dat u ze verliest.

  Dit hoorapparaat is het meest stof- en waterbestendige hoora

  pparaat uit ons assortiment. Een oplaadbaar hoorapparaat dat volgens Phonak 'zweet- en waterbestendig+' is. Dit is een eigen keuringswaarde dat Phonak aan het hoorapparaat heeft gegeven. Het is is bestand tegen zoet-, zout-, zwembadwater en zweet. Het blijft beschermt tot een diepte van maximaal 50 cm. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u transpireert tijdens het sporten of plotseling in een harde regenbui terecht komt. Wij raden het echter wel af om met de hoorapparaten te zwemmen, omdat de kans groot is dat u ze verliest.

       
  nog geen review
 • #2
  Oticon Real 1 miniRITE R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.295,00
  per stuk

  De Oticon Real 1 is naast het beste allround hoorapparaat ook stof- en waterbestendig. Het beschikt over een keuringswaarde van IP68 en een nano coating dat beschermt tegen stof en water. Een hoorapparaat dat een geluidsverwerking heeft dat op het menselijk brein lijkt. Horen met dit hoorapparaat voelt erg natuurlijk aan. Het hoorapparaat kan verbinden met Apple- en Android-apparaten, is makkelijk oplaadbaar en geschikt voor veel gehoorverliezen.

  De Oticon Real 1 is naast het beste allround hoorapparaat oo

  k stof- en waterbestendig. Het beschikt over een keuringswaarde van IP68 en een nano coating dat beschermt tegen stof en water. Een hoorapparaat dat een geluidsverwerking heeft dat op het menselijk brein lijkt. Horen met dit hoorapparaat voelt erg natuurlijk aan. Het hoorapparaat kan verbinden met Apple- en Android-apparaten, is makkelijk oplaadbaar en geschikt voor veel gehoorverliezen.

       
  9.4 / 76 reviews
 • #3
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  Een goede waterdichtheid zorgt ervoor dat dit hoorapparaat een plek in deze lijst krijgt. Het biedt daarnaast een snelle geluidsverwerking, handige app met veel mogelijkheden, uitstekende windruisonderdrukking en bewegingssensoren.

  Een goede waterdichtheid zorgt ervoor dat dit hoorapparaat e

  en plek in deze lijst krijgt. Het biedt daarnaast een snelle geluidsverwerking, handige app met veel mogelijkheden, uitstekende windruisonderdrukking en bewegingssensoren.

       
  9.6 / 8 reviews
 • #4
  Starkey Evolv AI 2400 RIC R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.295,00
  per stuk

  Starkey heeft recent een nieuwe behuizing voor de Starkey Evolv AI hoorapparaten ontwikkeld. Hierdoor dragen de Starkey Evolv AI hoorapparaten voortaan ook het keurmerk IP68. Dat betekent dat deze hoorapparaten voortaan ook beschermt zijn tegen stof en vocht.

  Starkey heeft recent een nieuwe behuizing voor de Starkey Ev

  olv AI hoorapparaten ontwikkeld. Hierdoor dragen de Starkey Evolv AI hoorapparaten voortaan ook het keurmerk IP68. Dat betekent dat deze hoorapparaten voortaan ook beschermt zijn tegen stof en vocht.

       
  nog geen review

Waterdichte hoorapparaten dragen altijd het keurmerk IP68. Deze keuringswaarde zegt iets over de mate waarin het hoorapparaat stof en vocht kan buitenhouden. De waarde IP68 is de hoogste waardering dat een hoorapparaat op dit moment kan dragen. Ondanks dat de hoorapparaten stof- en waterbestendig zijn, adviseren wij nog steeds om een droogbox te gebruiken. Zo kunnen uw hoorapparaten volledig gedroogd worden en voorkomt u het risico op schade. Een stof- en waterbestendig hoorapparaat wordt vaak aanbevolen voor sporters. Zij transpireren vaker, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Het risico dat er vocht in het hoorapparaat komt is hierdoor groter.