Over ons

Lees waar we voor staan, hoe we zijn ontstaan en wat we bijdragen aan het leven van onze klanten en anderen.

De kracht van geïntegreerde hoorzorg.

Oogvoororen is in 2014 in Nederland opgestart omdat er te weinig transparantie en keuzevrijheid in de markt voor hoorzorg was. Rond de voorwaarden en prijzen heersten veel onduidelijkheden en soms lagen de prijzen ontzettend hoog. Er bestond geen website waar de zoekende consument hoorapparaten kon vergelijken aan de hand van prijzen, kenmerken en specificaties. Ons idee was om een platform waar al deze informatie samenkomt te realiseren, zodat de consument de informatie en tools heeft om een weloverwogen keuze te maken. Sinds 2018 kregen we steeds meer klanten uit België en hebben we besloten om in 2019 de grens over te steken, met een website, meerdere hoorcentra en Belgische audiciens.

We willen onze klanten echter niet alleen zelf de keuze laten maken in merk en type hoorapparaat, maar ook in hoe en waar de service wordt genoten. Om deze reden komen onze audiciens door heel Vlaanderen aan huis, openen wij hoorcentra verspreid over België (waarvan de eerste in Herentals) en specialiseren wij ons in 'remote fitting' (het bijregelen van hoorapparaten via het internet).


Onze pijlers

Uiteraard doen we ons best om met de beste medewerkers de hoogste kwaliteit dienstverlening te leveren. Maar er zijn een aantal peilers waar we op iedere plek in onze organisatie extra veel aandacht aan besteden en continu mee bezig zijn.

Transparant

Alle informatie waar wij over beschikken staat volledig transparant op onze website.

Alle A-merk hoorapparaten

De klant moet uit het beste kiezen, dus niet slechts één (huis)merk, maar keuze uit alle hoorapparaten.

Vrije keuze in service

Wij leveren volledige service aan huis, in onze hoorcentra en volledig online. De keuze is aan u.

Altijd het nieuwste

Met alle nieuwe hoorapparaten en innovaties lopen we altijd vooraan. Het nieuwste op ieder moment.


Onze geschiedenis

We bestaan sinds 2007 en zijn sindsdien continu bezig geweest met het verspreiden van een ander geluid.

MVO

We zijn dag in dag uit bezig met het helpen oplossen van de gehoorproblemen van onze klanten, maar we denken ook aan de minderbedeelden.

MVO
""Ik ben enorm trots dat wij, maar vooral ook onze klanten, zo actief bijdragen aan de hoorzorg in Nepal. Na ieder bezoek voel ik mij bevoorrecht dat ik in België woon en dit prachtige werk kan doen.""
Carlo Habets
Carlo Habets Audioloog & bestuurslid stichting Kind & Oor
MVO

Hoorzorg in Nepal

We steunen het leveren van hoorzorg aan kinderen in Nepal en elk jaar doneren we hoorapparaten en sturen we audiciens op reis om kinderen met hun gehoorproblemen te helpen.

Zelf ook bijdragen?

U kunt ook de slechthorende kinderen in Nepal helpen. Dit kan door uw oude hoorapparaten te doneren of door een financiële bijdrage te leveren.

      7.5 uit 1 reviews

Aanvaardbaar

Lees meer

      9.7 uit 17 reviews

Zeer goede begeleiding bij de aankoop van een topproduct

Lees meer

      9.6 uit 66 reviews

vlot en vriendelijk

Lees meer

      9.4 uit 2032 reviews Lees ze allemaal