In het oor

Heel veel mensen willen graag een in-het-oor hoorapparaat vanwege het esthetische aspect. Maar een heel klein hoorapparaat heeft vaak wel iets minder audiologische functies. Bij welke in-het-oor hoorapparaten is dit het beste in balans? In dit overzicht zetten wij de beste keuzes op een rij.

1 - 5 van 5 hoorapparaten
 • #1
  Signia Insio Charge&Go AX 7 Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  De Signia Insio Charge&go AX 7 heeft net als Oticon Own 1 de volledige techniek van het toptoestel beschikbaar in de in het oor variant. Dus met betrekking tot de verstaanbaarheid is het een enorm goed presterend hoorapparaat. Ook zijn de hoorapparaten oplaadbaar, beschikken over Bluetooth en hebben richtingsgevoelige microfoons. Let wel op dat de hoorapparaten zichtbaar zullen zijn en niet helemaal diep in het oor kunnen verdwijnen.

  De Signia Insio Charge&go AX 7 heeft net als Oticon Own

  1 de volledige techniek van het toptoestel beschikbaar in de in het oor variant. Dus met betrekking tot de verstaanbaarheid is het een enorm goed presterend hoorapparaat. Ook zijn de hoorapparaten oplaadbaar, beschikken over Bluetooth en hebben richtingsgevoelige microfoons. Let wel op dat de hoorapparaten zichtbaar zullen zijn en niet helemaal diep in het oor kunnen verdwijnen.

       
  9.8 / 3 reviews
 • #2
  Evolv AI 2400 ITC R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.345,00
  per stuk

  De techniek van deze hoorapparaten is erg klein, en hierdoor kan Starkey wellicht de allerkleinste in-het-oor hoorapparaten maken. Deze hoorapparaten hebben dan wel minder functionaliteiten dan de wat grotere varianten (zoals meerdere microfoons, Bluetooth en zelfs oplaadbaarheid). Ook bijvoorbeeld de CIC (middelmaat qua grootte) kan met een kleine 10-batterij zelfs met Bluetooth werken! De oplaadbare hoorapparaten hebben meer een ‘gadget’ achtig uiterlijk met veel verschillende specificaties. De allerkleinste zogenaamde NW (non-wireless) hoorapparaten kunnen heel erg diep en discreet in het oor geplaatst worden. 

  De techniek van deze hoorapparaten is erg klein, en hierdoor

  kan Starkey wellicht de allerkleinste in-het-oor hoorapparaten maken. Deze hoorapparaten hebben dan wel minder functionaliteiten dan de wat grotere varianten (zoals meerdere microfoons, Bluetooth en zelfs oplaadbaarheid). Ook bijvoorbeeld de CIC (middelmaat qua grootte) kan met een kleine 10-batterij zelfs met Bluetooth werken! De oplaadbare hoorapparaten hebben meer een ‘gadget’ achtig uiterlijk met veel verschillende specificaties. De allerkleinste zogenaamde NW (non-wireless) hoorapparaten kunnen heel erg diep en discreet in het oor geplaatst worden. 

       
  10 / 3 reviews
 • #3
  Signia Silk Charge&Go IX 7 - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.045,00
  per stuk

  De Silk IX 7 is het eerste oplaadbare & vrijwel onzichtbare hoorapparaat ter wereld. De Silk IX is een toestel welke aangepast wordt door middel van ‘sleeves’ een soort universele dopjes welke op het toestel geklikt worden. Het is tevens het kleinste hoorapparaat waarbij de hoorapparaten onderling met elkaar kunnen communiceren, doordat beide hoorapparaten het geluid met elkaar "delen" kunnen de hoorapparaten de richting van geluid (/spraak) bepalen, daardoor gaat de focus op spraak met deze hoorapparaten beter dan met veel andere hoorapparaten in dit segment. Tot slot zijn ze ook nog eens met een app te bediening, dus het is niet nodig om een knopje op het hoorapparaat te bedienen, dit kan gewoon met de smartphone. Om al deze redenen; onze nummer 1. 

  De Silk IX 7 is het eerste oplaadbare & vrijwel onzichtb

  are hoorapparaat ter wereld. De Silk IX is een toestel welke aangepast wordt door middel van ‘sleeves’ een soort universele dopjes welke op het toestel geklikt worden. Het is tevens het kleinste hoorapparaat waarbij de hoorapparaten onderling met elkaar kunnen communiceren, doordat beide hoorapparaten het geluid met elkaar "delen" kunnen de hoorapparaten de richting van geluid (/spraak) bepalen, daardoor gaat de focus op spraak met deze hoorapparaten beter dan met veel andere hoorapparaten in dit segment. Tot slot zijn ze ook nog eens met een app te bediening, dus het is niet nodig om een knopje op het hoorapparaat te bedienen, dit kan gewoon met de smartphone. Om al deze redenen; onze nummer 1. 

       
  9.9 / 16 reviews
 • #4
  ReSound Nexia 9 ITC - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.445,00
  per stuk

  De ReSound Nexia 9 ITC is het nieuwste oplaadbare in-het-oor hoorapparaat van ReSound. Tevens wordt dit complete hoorapparaat geleverd met Bluetooth en richtingsgevoeligheid. Ook wordt het apparaat geleverd in een prachtige op maat gemaakte oplaadcase waar de hoorapparaten perfect inpassen. Het hoorapparaat komt door de uitgebreide techniek wel wat verder naar buiten.

  De ReSound Nexia 9 ITC is het nieuwste oplaadbare in-het-oor

  hoorapparaat van ReSound. Tevens wordt dit complete hoorapparaat geleverd met Bluetooth en richtingsgevoeligheid. Ook wordt het apparaat geleverd in een prachtige op maat gemaakte oplaadcase waar de hoorapparaten perfect inpassen. Het hoorapparaat komt door de uitgebreide techniek wel wat verder naar buiten.

       
  nog geen review
 • #5
  Signia Active Pro Incl. Lader
  1.995,00
  per stuk

  De Signia Active Pro lijkt heel sterk op de Signia Insio Charge&Go AX 7. Het verschil is hierbij, dat het een universeel hoorapparaat is, wat door middel van ‘sleeves’ in het oor geplaatst wordt. Dit is met een op maat gemaakt hoorapparaat niet. Dit zorgt er overigens wel voor dat het hoorapparaat erg open aan te passen is en dat het niet op maat gemaakt hoeft te worden. Het uiterlijk heeft een hoog gadget gehalte door de universele look! Daarnaast is gebruik gemaakt van een chip van de vorige generatie (de chip in de X7 hoorapparaten) Dit hoorapparaat presteert daarom net wat minder de Signia Insio Charge&Go AX 7.

  De Signia Active Pro lijkt heel sterk op de Signia Insio Cha

  rge&Go AX 7. Het verschil is hierbij, dat het een universeel hoorapparaat is, wat door middel van ‘sleeves’ in het oor geplaatst wordt. Dit is met een op maat gemaakt hoorapparaat niet. Dit zorgt er overigens wel voor dat het hoorapparaat erg open aan te passen is en dat het niet op maat gemaakt hoeft te worden. Het uiterlijk heeft een hoog gadget gehalte door de universele look! Daarnaast is gebruik gemaakt van een chip van de vorige generatie (de chip in de X7 hoorapparaten) Dit hoorapparaat presteert daarom net wat minder de Signia Insio Charge&Go AX 7.

       
  9.6 / 8 reviews

Discretie is vaak de belangrijkste keuze voor een in-het-oor hoorapparaat. Doordat deze hoorapparaten zo klein of zelfs onzichtbaar mogelijk worden gemaakt is er minder ruimte om audiologische technologie in te stoppen. De audiologische prestaties van een achter-het-oor hoorapparaat met de luidspreker in het oor zijn vaak beter. Dit komt omdat hardwarefuncties voor bijvoorbeeld verstaan in complexere situaties vaak niet in deze hoorapparaten passen. Denk hierbij aan richtingsgevoeligheid door 2 microfoons per apparaat en onderlinge communicatie. Voor een klein deel wordt de noodzaak van audiologische technologie gecompenseerd door een diep in-het-oor liggend hoorapparaat, hierdoor kan namelijk de natuurlijke werking van de oorschelp en (een deel van) de gehoorgang hun werk doen (zoals bijvoorbeeld windruisonderdrukking). 

Functies als Bluetooth en oplaadbaarheid zitten over het algemeen niet in de kleine in-het-oor hoorapparaten. Dit is vaak wel mogelijk, maar doordat er extra chips nodig zijn worden de hoorapparaten aanzienlijk groter.