Gadgetliefhebber

De hoorapparatenbranche is enorm innovatief. Sommige hoorapparaten zijn door allerlei sensoren en technische hoogstandjes heuse gadgets geworden. De hoorapparaten met het hoogste gadgetgehalte vindt u terug in dit overzicht. 

1 - 6 van 6 hoorapparaten
 • #1
  Evolv AI 2400 ITC R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.345,00
  per stuk

  Een oplaadbaar in-het-oor-hoorapparaat wat eruit ziet als een zogenaamde ‘ear-bud’ (‘oortjes’) met onder andere bluetooth en 2-weg audio (je hoeft je telefoon dus niet meer bij je mond houden om te bellen). Daarnaast zit de app vol met functionaliteiten: fysieke en geestelijke activiteitstracker (hoeveel heb je bewogen, en hoeveel herseninspanning heb je geleverd; een dag luisteren in complexe situaties vraagt beduidend meer voor je, dan een gesprek in een rustige omgeving, vertaalfunctie, spraak naar tekst, dubbel tikken voor de assistent van je telefoon of bijvoorbeeld Amazon Alexa, valdetectie, herinneringen (voor bijvoorbeeld medicijnen) en de hoorapparaten zijn in te stellen op afstand. Allemaal leuk en handig!

  Een oplaadbaar in-het-oor-hoorapparaat wat eruit ziet als ee

  n zogenaamde ‘ear-bud’ (‘oortjes’) met onder andere bluetooth en 2-weg audio (je hoeft je telefoon dus niet meer bij je mond houden om te bellen). Daarnaast zit de app vol met functionaliteiten: fysieke en geestelijke activiteitstracker (hoeveel heb je bewogen, en hoeveel herseninspanning heb je geleverd; een dag luisteren in complexe situaties vraagt beduidend meer voor je, dan een gesprek in een rustige omgeving, vertaalfunctie, spraak naar tekst, dubbel tikken voor de assistent van je telefoon of bijvoorbeeld Amazon Alexa, valdetectie, herinneringen (voor bijvoorbeeld medicijnen) en de hoorapparaten zijn in te stellen op afstand. Allemaal leuk en handig!

       
  10 / 3 reviews
 • #2
  Signia Styletto AX 7 - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.195,00
  per stuk

  De Styletto hoorapparaten zijn intern gelijk aan de Signia Pure Charge&Go AX 7, maar hebben een bijzonder uiterlijk waardoor ze niet meer op een traditioneel hoorapparaat lijken. Ook neem je ze gemakkelijk mee in het kleine draagbare oplaadstation. Met de 'My Wellbeing' functionaliteiten in de app, wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia Assistent heb je doormiddel van Artificial Intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder dat je de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de hoorapparaten aanpassen. Je kan er ook nog eens echt 'hands-free' mee bellen, doordat ook de microfoons van de hoorapparaten gebruikt wordt.

  De Styletto hoorapparaten zijn intern gelijk aan de Signia P

  ure Charge&Go AX 7, maar hebben een bijzonder uiterlijk waardoor ze niet meer op een traditioneel hoorapparaat lijken. Ook neem je ze gemakkelijk mee in het kleine draagbare oplaadstation. Met de 'My Wellbeing' functionaliteiten in de app, wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia Assistent heb je doormiddel van Artificial Intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder dat je de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de hoorapparaten aanpassen. Je kan er ook nog eens echt 'hands-free' mee bellen, doordat ook de microfoons van de hoorapparaten gebruikt wordt.

       
  10 / 7 reviews
 • #3
  Signia Insio Charge&Go AX 7 Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  De Signia Insio AX hoorapparaten zijn intern gelijk aan de Signia pure charge&go ax 7 maar worden in het oor gedragen en zijn oplaadbaar! Door de geavanceerde technologie en uitgebreide functionaliteiten is het wel een groter in-het-oor-toestel (het vult grotendeels de oorschelp) waardoor het er in een zwarte kleur juist uit ziet als gadget/ ‘ear-bud’. Met My Wellbeing wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia assistent heb je doormiddel van artificial intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder datje de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de hoorapparaten aanpassen. Je kan er ook echt handsfree mee bellen doordat de microfoon van het hoorapparaat ook gebruikt wordt. Deze hoorapparaten worden geleverd in een mooi vormgegeven oplader.

  De Signia Insio AX hoorapparaten zijn intern gelijk aan de S

  ignia pure charge&go ax 7 maar worden in het oor gedragen en zijn oplaadbaar! Door de geavanceerde technologie en uitgebreide functionaliteiten is het wel een groter in-het-oor-toestel (het vult grotendeels de oorschelp) waardoor het er in een zwarte kleur juist uit ziet als gadget/ ‘ear-bud’. Met My Wellbeing wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia assistent heb je doormiddel van artificial intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder datje de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de hoorapparaten aanpassen. Je kan er ook echt handsfree mee bellen doordat de microfoon van het hoorapparaat ook gebruikt wordt. Deze hoorapparaten worden geleverd in een mooi vormgegeven oplader.

       
  9.8 / 3 reviews
 • #4

  Het eerste echte waterdichte hoorapparaat! Geschikt voor waar en wanneer je het dan ook maar wilt gebruiken! Een erg goed hoorapparaat wat dan ook nog eens ondersteund wordt door uitgebreide gezondheidsapps en functionaliteiten als een activiteitentracker. Door te tikken op het hoorapparaat kan een assistent ingeschakeld worden en doordat de microfoon gebruikt wordt tijdens het bellen hoef je de telefoon niet meer in de buurt van je mond houden.

  Het eerste echte waterdichte hoorapparaat! Geschikt voor waa

  r en wanneer je het dan ook maar wilt gebruiken! Een erg goed hoorapparaat wat dan ook nog eens ondersteund wordt door uitgebreide gezondheidsapps en functionaliteiten als een activiteitentracker. Door te tikken op het hoorapparaat kan een assistent ingeschakeld worden en doordat de microfoon gebruikt wordt tijdens het bellen hoef je de telefoon niet meer in de buurt van je mond houden.

       
  nog geen review
 • #5
  Signia Active Pro Incl. Lader
  1.995,00
  per stuk

  De Signia Active pro heeft de technologie van de vorige generatie. Het hoorapparaat wordt geleverd in een perfect passende oplader en de pasvorm wordt bepaald door de ‘sleeves’ waardoor het een hoorapparaat is wat nagenoeg in ieders oor past, en voor veel mensen hierdoor direct te dragen is. Naast de oplaadbaarheid is het apparaat voorzien van onder andere Bluetooth en richtingsgevoelige microfoons. Hierdoor hoeven de hoorapparaten geen concessies te doen op het gebied van het gehoor. De hoorapparaten kunnen overigens ook erg open gedragen worden waardoor het ook erg comfortabel draagt bij lichtere gehoorverlies. Het uiterlijk ziet er ook enorm catchy uit door de contrasterende ring!

  De Signia Active pro heeft de technologie van de vorige gene

  ratie. Het hoorapparaat wordt geleverd in een perfect passende oplader en de pasvorm wordt bepaald door de ‘sleeves’ waardoor het een hoorapparaat is wat nagenoeg in ieders oor past, en voor veel mensen hierdoor direct te dragen is. Naast de oplaadbaarheid is het apparaat voorzien van onder andere Bluetooth en richtingsgevoelige microfoons. Hierdoor hoeven de hoorapparaten geen concessies te doen op het gebied van het gehoor. De hoorapparaten kunnen overigens ook erg open gedragen worden waardoor het ook erg comfortabel draagt bij lichtere gehoorverlies. Het uiterlijk ziet er ook enorm catchy uit door de contrasterende ring!

       
  9.6 / 8 reviews
 • #6
  ReSound Nexia 9 ITC - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.445,00
  per stuk

  Een compleet op maat gemaakt hoorapparaat met zelfs een gepersonaliseerde oplader! Ziet er echt uit als een gadget met de nieuwste Resound Nexia techniek! Hierbij ook een uitgebreide app waarbij je veel eigenschappen zelf in kan stellen, oplaadbaar en uitgebreide Bluetooth.

  Een compleet op maat gemaakt hoorapparaat met zelfs een gepe

  rsonaliseerde oplader! Ziet er echt uit als een gadget met de nieuwste Resound Nexia techniek! Hierbij ook een uitgebreide app waarbij je veel eigenschappen zelf in kan stellen, oplaadbaar en uitgebreide Bluetooth.

       
  nog geen review

De techniek heeft de laatste jaren niet stil gestaan. In deze categorie vindt u enkele innovaties in de hoorapparaten terug. Laat u zich vooral verbazen over wat er inmiddels mogelijk is! Hartslagmeters, valdetectie, bewegingsdetectie, activiteit tracking, vertaalfunctie, een enorm uitgebreide app en een opvallend uiterlijk wat dan vaak weer niet op een hoorapparaat lijkt. Vaak ziet u hier ook voorlopers van functionaliteiten welke straks in veel meer hoorapparaten terug te vinden zijn. De prestaties op het gebied van het horen zijn in het samenstellen van deze lijst niet leidend geweest.