Sociale situaties

Bij deze hoorapparaten draait het vooral om spraakverstaan in complexe luistersituaties. Heb jij vaak vergaderingen, etentjes, borrels en feestjes en wil jij specifiek in deze situaties het meeste uit je hoorapparaten halen? Dan zijn dit de beste keuzes voor jou. 

1 - 4 van 4 hoorapparaten
 • #1
  Oticon Real 1 miniRITE R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.295,00
  per stuk

  De Oticon Real 1 is dé keuze op het gebied van verstaan in complexe situaties. De samenwerking tussen de hoorapparaten is afgestemd op de werking van het menselijk brein, en op basis van uitgebreide onderzoeken naar de verwerking hiervan heeft Oticon deze techniek ontwikkeld. De rekenkracht van de chip ondersteunt de werking verder. Dit apparaat scoort goed bij hele zachte spraak tot erg harde spraak en bijgeluiden. Daarnaast is vooral de feedback van onze klanten doorslaggevend in de keuze van de Oticon Real tot het hoorapparaat voor het verstaan in sociale situaties!

  De Oticon Real 1 is dé keuze op het gebied van versta

  an in complexe situaties. De samenwerking tussen de hoorapparaten is afgestemd op de werking van het menselijk brein, en op basis van uitgebreide onderzoeken naar de verwerking hiervan heeft Oticon deze techniek ontwikkeld. De rekenkracht van de chip ondersteunt de werking verder. Dit apparaat scoort goed bij hele zachte spraak tot erg harde spraak en bijgeluiden. Daarnaast is vooral de feedback van onze klanten doorslaggevend in de keuze van de Oticon Real tot het hoorapparaat voor het verstaan in sociale situaties!

       
  9.4 / 77 reviews
 • #2
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime Conversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten. Hierdoor is de Signia pure Charge&Go 7 IX uitstekend geschikt voor complexe sociale situaties. Het totaal aan functionaliteit gecombineerd met de waardering van onze klanten zorgt ervoor dat het toestel op de eerste plaats staat.

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime C

  onversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten. Hierdoor is de Signia pure Charge&Go 7 IX uitstekend geschikt voor complexe sociale situaties. Het totaal aan functionaliteit gecombineerd met de waardering van onze klanten zorgt ervoor dat het toestel op de eerste plaats staat.

       
  9.7 / 9 reviews
 • #3
  Phonak Audéo Lumity L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.345,00
  per stuk

  In de Lumity-generatie heeft Phonak een tot wel 12% beter spraakverstaan weten te realiseren met dezelfde chip als zijn voorganger. De verbetering van dit verstaan komt het best tot zijn recht in complexe situaties. Door de goede situatieanalyse en lawaaionderdrukking scoort het hoorapparaat goed in complexe situaties. De stabiliteit van de app zorgt ervoor dat het apparaat niet op een nummer 1 positie staat.

  In de Lumity-generatie heeft Phonak een tot wel 12% beter sp

  raakverstaan weten te realiseren met dezelfde chip als zijn voorganger. De verbetering van dit verstaan komt het best tot zijn recht in complexe situaties. Door de goede situatieanalyse en lawaaionderdrukking scoort het hoorapparaat goed in complexe situaties. De stabiliteit van de app zorgt ervoor dat het apparaat niet op een nummer 1 positie staat.

       
  9.7 / 17 reviews
 • #4
  ReSound Nexia 960 - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.445,00
  per stuk

  De techniek focust op het voeren van gesprekken in rumoerige omgevingen en het beter verstaanbaar maken van de dagelijkse geluiden op de wereld. Een verbeterde spraakverstaanbaarheid van 150% ten opzichte van oudere ReSound hoorapparaten. Dit hoorapparaat is uit te breiden met een speciale M&RIE-luidspreker. De luidspreker zorgt ervoor dat de techniek nog beter tot zijn recht komt.

  De techniek focust op het voeren van gesprekken in rumoerige

  omgevingen en het beter verstaanbaar maken van de dagelijkse geluiden op de wereld. Een verbeterde spraakverstaanbaarheid van 150% ten opzichte van oudere ReSound hoorapparaten. Dit hoorapparaat is uit te breiden met een speciale M&RIE-luidspreker. De luidspreker zorgt ervoor dat de techniek nog beter tot zijn recht komt.

       
  8 / 1 reviews

Sociale omgevingen vragen om de ultieme ondersteuning in zo veel mogelijk wisselende situaties en dan met name in complexere situaties met bijvoorbeeld veel achtergrondgeluid.

Denk aan verjaardagen, feestjes, borrels, etentjes bij vrienden thuis, kokend aan het fornuis, uit eten in een restaurant, lekker op een terrasje, een receptie en wellicht vergaderen. Eigenlijk is het in deze situaties zelden stil. En hetgeen waar het in deze situaties om gaat is het verstaan van je gezelschap en gesprekspartners.

Om de spraak zo goed  mogelijk verstaanbaar te maken in het achtergrond geluid moeten de hoorapparaten spraak apart kunnen versterken van de bijgeluiden, en de bijgeluiden bij voorkeur zo veel mogelijk reduceren. Een hoorapparaat gebruikt daar een aantal systemen voor waarbij de rekenkracht van de chip simpelweg de belangrijkste is. Daarnaast is richtinggevoeligheid en onderlinge communicatie ook essentieel. Een uitstekende omgevingsanalyse helpt bij het selecteren van de juiste instellingen passend bij de omgeving. Door middel van de bijgeleverde app kan je de instellingen nog verder personaliseren (maar dit wil je natuurlijk zo min mogelijk doen, je hebt het immers al druk genoeg).