Natuurliefhebbers

Dit overzicht is er voor de mensen die graag buiten zijn, van de natuur willen genieten, vogels willen horen fluiten en de bladeren willen horen ritselen. In dit overzicht zie je welke hoorapparaten het beste bij de natuurliefhebber passen. 

1 - 4 van 4 hoorapparaten
 • #1
  Oticon Real 1 miniRITE R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.295,00
  per stuk

  Het geluid van Oticon is erg mooi en geeft misschien wel het grootste dynamische bereik zodat je de zachtste en hardste geluiden goed en prettig kunt waarnemen. Dit wordt met de Real 1 extra versterkt waardoor de zachtere geluiden nog natuurgetrouwer weergegeven worden en harde geluiden ‘natuurlijker’. Zo klinkt het kabbelende beekje of het kraken van de takjes onder uw voeten nog natuurlijker. Hierdoor staat dit hoorapparaat op nummer 1 in onze lijst voor natuurliefhebbers.

  Het geluid van Oticon is erg mooi en geeft misschien wel het

  grootste dynamische bereik zodat je de zachtste en hardste geluiden goed en prettig kunt waarnemen. Dit wordt met de Real 1 extra versterkt waardoor de zachtere geluiden nog natuurgetrouwer weergegeven worden en harde geluiden ‘natuurlijker’. Zo klinkt het kabbelende beekje of het kraken van de takjes onder uw voeten nog natuurlijker. Hierdoor staat dit hoorapparaat op nummer 1 in onze lijst voor natuurliefhebbers.

       
  9.4 / 76 reviews
 • #2
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  Dit hoorapparaat heeft bewegingssensoren en in combinatie met de geluidssensor wordt uw lichaamsbeweging herkent, bijvoorbeeld bij het lopen, praten of wanneer u van de natuur aan het genieten bent. Ook beschikt het toestel over AI (artificiële intelligentie) waardoor het miljoenen verschillende situaties herkent en hier kleine aanpassingen op kan verrichten. De windruisonderdrukking is krachtig en past zich hier ook op aan. Door de hoge rekenkracht is het toestel in staat een groot spectrum aan geluid weer te geven. Van de zachtste tot de hardste geluiden en van laag tot hoog. U ontgaat niks meer in de natuur!

  Dit hoorapparaat heeft bewegingssensoren en in combinatie me

  t de geluidssensor wordt uw lichaamsbeweging herkent, bijvoorbeeld bij het lopen, praten of wanneer u van de natuur aan het genieten bent. Ook beschikt het toestel over AI (artificiële intelligentie) waardoor het miljoenen verschillende situaties herkent en hier kleine aanpassingen op kan verrichten. De windruisonderdrukking is krachtig en past zich hier ook op aan. Door de hoge rekenkracht is het toestel in staat een groot spectrum aan geluid weer te geven. Van de zachtste tot de hardste geluiden en van laag tot hoog. U ontgaat niks meer in de natuur!

       
  9.6 / 8 reviews
 • #3

  Het hoorapparaat van Phonak is waterdichter dan zijn concurrenten en is daarmee een echt outdoor apparaat. Ook beschikt het hoorapparaat over bewegingssensoren en een goede windruisonderdrukking. De bandbreedte en het dynamisch bereik zijn net wat kleiner waardoor je de natuurgeluiden minder goed en helder ervaart dan met een ander hoorapparaat.

  Het hoorapparaat van Phonak is waterdichter dan zijn concurr

  enten en is daarmee een echt outdoor apparaat. Ook beschikt het hoorapparaat over bewegingssensoren en een goede windruisonderdrukking. De bandbreedte en het dynamisch bereik zijn net wat kleiner waardoor je de natuurgeluiden minder goed en helder ervaart dan met een ander hoorapparaat.

       
  nog geen review
 • #4
  Bernafon Alpha 9 miniRITE T R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  De filosofie van dit hoorapparaat is gebaseerd op wilde dieren met een uitzonderlijk gehoor. Het gehoor van deze dieren in de natuur is erop ingericht op alle geluiden in de omgeving te horen, zo ook voor de Bernafon Alpha hoorapparaten. Een speciale signaalverwerking en krachtige windruisonderdrukking zorgen ervoor dat u in de natuur niets mist!

  De filosofie van dit hoorapparaat is gebaseerd op wilde dier

  en met een uitzonderlijk gehoor. Het gehoor van deze dieren in de natuur is erop ingericht op alle geluiden in de omgeving te horen, zo ook voor de Bernafon Alpha hoorapparaten. Een speciale signaalverwerking en krachtige windruisonderdrukking zorgen ervoor dat u in de natuur niets mist!

       
  8 / 1 reviews

U bent graag buiten. U geniet van de natuur en bent graag een met de natuur. Of u gaat de natuur in, op zoek naar vogels, of u probeert met uw camera het perfecte plaatje in de natuur te schieten. De stilte van de natuur is prachtig, maar alle kleine geluidjes in de natuur waarnemen is nog veel mooier. Zoekt u een hoorapparaat wat past bij deze wensen? Wij hebben een aantal hoorapparaten op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat deze het beste aan deze voorwaarden voldoen. De apparaten moeten ook een aantal eigenschappen hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Allereerst is een groot aanpasbereik van toegevoegde waarde om het fluiten van vogels optimaal te kunnen horen. Daarnaast is windruisonderdrukking essentieel, als het eerste beste zuchtje wind ervoor zorgt dat u alleen maar ruis hoort schiet het nog niet op. Bewegingsdetectie kan helpen te onderscheiden of u loopt en alles rondom u wilt opvangen, of dat u juist gericht iemand wil verstaan. Het opvangen van de kleinste geluidjes als het kraken van de takjes onder uw voeten of de vogel verderop zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk verbonden voelt met de natuur. Een hoge geluidskwaliteit is hierbij essentieel. Daarnaast weet u nooit of het wel of niet gaat regenen, dus is een waterbestendig toestel wel zo prettig! Als natuurliefhebber gaat u uiteraard voor een oplaadbare oplossing!