Allround

Het beste allround hoorapparaat is geschikt voor de meeste mensen, levert het beste resultaat in de meeste luistersituaties en is voor iedereen makkelijk in gebruik. Welke hoorapparaten over de hele linie het beste resultaat geven hebben wij hieronder op een rij gezet.

1 - 5 van 5 hoorapparaten
 • #1
  Oticon Real 1 miniRITE R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.295,00
  per stuk

  Oticon heeft technologie ontwikkeld waardoor zij geluid kunnen verwerken op een manier die het meest op het menselijk brein lijkt. Hierdoor voelt het horen erg natuurlijk aan. Gecombineerd met een krachtige chip en goede samenwerking tussen twee hoorapparaten geeft dit het beste resultaat in de meeste situaties. De Oticon Real beschikt over een 'slimme' windruisonderdrukking, waardoor u vrijwel geen (wind)ruis ervaart. Tevens is het apparaat geschikt voor zowel Apple als Android toestellen, makkelijk oplaadbaar, duurzaam en voor veel gehoorverliezen inzetbaar. Dit is dus ook niet voor niks het meest favoriete hoorapparaat voor de meeste situaties.

  Oticon heeft technologie ontwikkeld waardoor zij geluid kunn

  en verwerken op een manier die het meest op het menselijk brein lijkt. Hierdoor voelt het horen erg natuurlijk aan. Gecombineerd met een krachtige chip en goede samenwerking tussen twee hoorapparaten geeft dit het beste resultaat in de meeste situaties. De Oticon Real beschikt over een 'slimme' windruisonderdrukking, waardoor u vrijwel geen (wind)ruis ervaart. Tevens is het apparaat geschikt voor zowel Apple als Android toestellen, makkelijk oplaadbaar, duurzaam en voor veel gehoorverliezen inzetbaar. Dit is dus ook niet voor niks het meest favoriete hoorapparaat voor de meeste situaties.

       
  9.4 / 74 reviews
 • #2
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  2.245,00
  per stuk

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime Conversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten.  Praktisch, oplaadbaar en gemakkelijk in het gebruik met daarnaast een handige en stabiele app.

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime C

  onversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten.  Praktisch, oplaadbaar en gemakkelijk in het gebruik met daarnaast een handige en stabiele app.

       
  9.6 / 8 reviews
 • #3
  Phonak Audéo Lumity L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.345,00
  per stuk

  Met een verder geoptimaliseerde chip is de verstaanbaarheid tot wel 12% verbeterd ten opzichte van de vorige generatie hoorapparaten (Audéo Paradise). In de ‘life’ variant is deze zelfs volledig waterdicht verkrijgbaar. De stabiliteit van de app en verbindingen is iets minder dan bij andere hoorapparaten, waardoor het apparaat niet op de eerste plaats staat.

  Met een verder geoptimaliseerde chip is de verstaanbaarheid

  tot wel 12% verbeterd ten opzichte van de vorige generatie hoorapparaten (Audéo Paradise). In de ‘life’ variant is deze zelfs volledig waterdicht verkrijgbaar. De stabiliteit van de app en verbindingen is iets minder dan bij andere hoorapparaten, waardoor het apparaat niet op de eerste plaats staat.

       
  9.7 / 16 reviews
 • #4
  ReSound Nexia 960 - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.445,00
  per stuk

  Het kleinste LIHO-hoorapparaat van ReSound op dit moment, met de langste batterijduur van 30 uur. De techniek focust op het voeren van gesprekken in rumoerige omgevingen en het beter verstaanbaar maken van de dagelijkse geluiden op de wereld. Een verbeterde spraakverstaanbaarheid van 150% ten opzichte van oudere ReSound hoorapparaten. Dit hoortoestel is uit te breiden met een speciale M&RIE-luidspreker. De luidspreker zorgt ervoor dat de techniek nog beter tot zijn recht komt.

  Het kleinste LIHO-hoorapparaat van ReSound op dit moment, me

  t de langste batterijduur van 30 uur. De techniek focust op het voeren van gesprekken in rumoerige omgevingen en het beter verstaanbaar maken van de dagelijkse geluiden op de wereld. Een verbeterde spraakverstaanbaarheid van 150% ten opzichte van oudere ReSound hoorapparaten. Dit hoortoestel is uit te breiden met een speciale M&RIE-luidspreker. De luidspreker zorgt ervoor dat de techniek nog beter tot zijn recht komt.

       
  8 / 1 reviews
 • #5
  Starkey Evolv AI 2400 RIC R - Oplaadbaar Incl. Lader
  2.295,00
  per stuk

  Het platform van dit hoorapparaat is ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en het verfijnen van wetenschappelijke algoritmes. Dit zorgt ervoor dat er altijd een hoge kwaliteit geluid geleverd wordt, dat vergelijkbaar is aan het menselijk gehoor. Daarnaast blijft het hoorapparaat zichzelf ontwikkelen en verbteren, net als ons brein. Hier zorgt de Machine Learning-tehcnologie voor.

  Het platform van dit hoorapparaat is ontwikkeld op basis van

  jarenlang onderzoek en het verfijnen van wetenschappelijke algoritmes. Dit zorgt ervoor dat er altijd een hoge kwaliteit geluid geleverd wordt, dat vergelijkbaar is aan het menselijk gehoor. Daarnaast blijft het hoorapparaat zichzelf ontwikkelen en verbteren, net als ons brein. Hier zorgt de Machine Learning-tehcnologie voor.

       
  nog geen review

Het hoorapparaat wat voor zo veel mogelijk situaties geschikt is en hier zo goed mogelijk presteert. Allereerst is het hierbij belangrijk dat het apparaat een zo goed mogelijk ‘spraakverstaan’ kan realiseren. Daarvoor draagt u immers een hoorapparaat. En dat wilt u in een rustige en complexere situatie. Weer mee doen op verjaardagen en bijeenkomsten hoort daarbij. Om dit voor elkaar te krijgen moet het apparaat voorzien zijn van een goede automaat. Een goede automaat vraagt om een goede situatieherkenning en de mogelijkheid om het geluid hier zo onopvallend mogelijk op aan te passen. Zo hoort u altijd optimaal zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Belangrijk bij een optimale automaat zijn richtingsgevoelige microfoons zodat het toestel goed kan bepalen waar het geluid vandaan komt, goede onderlinge communicatie tussen de twee hoorapparaten en bovendien een super snelle chip die alle berekeningen maakt. Tevens vraagt een allrounder om praktisch gebruiksgemak in de vorm van bijvoorbeeld oplaadbaarheid, Bluetooth en een praktische app. Dit zijn niet voor niks onze meest verkochte hoorapparaten!

Hoorapparaten zijn op veel verschillende manier in te stellen en bij te stellen. Maar eigenlijk wilt u vooral dat het hoorapparaat alles voor u regelt. Dit maakt het gebruik wel zo makkelijk. Een goede automaat vraagt om een goede situatieherkenning en de mogelijkheid om het geluid hier zo onopvallend mogelijk op aan te passen. Zo hoort u altijd optimaal zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen.

Belangrijk bij een optimale automaat zijn richtingsgevoelige microfoons zodat het toestel goed kan bepalen waar het geluid vandaan komt, goede onderlinge communicatie tussen de twee hoorapparaten en bovendien een super snelle chip die alle berekeningen maakt. Fabrikanten werken allemaal om het beste toestel te ontwikkelen op dit gebied. Eerlijk gezegd publiceert elke fabrikant weer onderzoeken waaruit zou blijken dat net zij het allerbeste apparaat gemaakt hebben. Omdat er maar een kan winnen kijken we hiervoor ook sterk naar de ervaringen van onze klanten en audiciens.

Voor het beste allround hoorapparaat zijn er meer aspecten van belang:

 • Het apparaat moet geschikt zijn voor een grote doelgroep en dus op veel verschillende gehoorverliezen aangepast kunnen worden.
 • Op dit moment verwachten we dat het beste allround hoorapparaat oplaadbaar is, met een goede accu voor tenminste een volledige dag luistergemak. Daarnaast is het bedieningsgemak van de oplader essentieel. Het plaatsen van een toestel in de oplader en het eruit halen moet (zelfs met een verminderde motoriek) eenvoudig gaan
 • Connectiviteit met een app en iPhone/Android moet goed geregeld zijn en stabiel werken. Van deze functionaliteit willen we dat het ons ontzorgt en gemak oplevert, en niet dat u continue opnieuw verbinding moet maken of andere storingen moet oplossen.
 • We verwachten van deze toestellen een sublieme geluidskwaliteit. Ten minste 8kHz bandbreedte wordt verwacht, in het topsegment zelfs 10kHz.
 • Een toestel moet duurzaam en niet reparatiegevoelig zijn.