• ConnectLine Mobiel
  • ConnectLine Mobiel
  • ConnectLine Mobiel
  • ConnectLine Mobiel

Oticon ConnectLine Mobiel

Totaal prijs:

174,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

Duidelijk, veilig en zonder gedoe – Streamer Pro helpt u mobiele telefoongesprekken te voeren.

Steeds meer mensen vertrouwen op mobiele communicatie, maar voor sommige gebruikers is het moeilijk, of zelfs onmogelijk, om mobiel te telefoneren.

ConnectLine verandert dit. Het geluid wordt rechtstreeks van de mobiele telefoon naar de hoortoestellen doorgegeven waardoor traditionele barrières van telefoongebruik worden geëlimineerd.

De handsfree verbinding van Streamer Pro met een mobiele telefoon is vooral in de auto uiterst belangrijk. Het systeem is ontwikkeld om eenvoudig en ontspannen handsfree te kunnen telefoneren, zonder uw ogen van de weg te halen.

Er hoeft er maar één toets op Streamer ingedrukt te worden om een gesprek aan te nemen. Dankzij de neklus wordt Streamer inclusief een ingebouwde microfoon handig in de buurt van de mond geplaatst.

De Streamer verbindt met een brede reeks mobiele telefoons met ingebouwde Bluetooth.

De specs van de Oticon ConnectLine Mobiel op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13