De nieuwe Signia Motion X hoortoestellen

De nieuwe Signia Motion X hoortoestellen

Signia Motion X

Signia brengt met de Motion X drie verschillende oplaadbare achter-het-oor (BTE) hoorapparaten uit, geschikt voor de gemiddelde tot zware gehoorverliezen. Het was voorheen nog niet mogelijk om een Motion hoorapparaat van Signia, draaiend op het Xperience platform te krijgen. Met de Xperience chip biedt de Motion X een aantal nieuwe mogelijkheden:

  • Own Voice Processing (OVP): Een technologie geïntegreerd in het hoorapparaat dat de stem van de drager onderscheidt van andere stemmen. Het hoorapparaat herkent direct de stem van de drager bij het praten, wat zorgt voor een natuurlijker stemgeluid.
  • Dynamic Soundscape Processing (DSP): Signia heeft 127 levensechte scenario's geïmplementeerd. Op deze manier hoort de drager zijn omgeving zo natuurlijk mogelijk en dat ook in de meest rumoerige situaties! Het geluid kan vanuit elke richting worden herkent (360 graden), waardoor de focus op geluiden verbeterd wordt.
  • Akoestische bewegingssensoren: De sensoren herkennen elke omgeving, waarin de drager zich op dat moment bevindt. Het hoorapparaat past zijn instellingen hierdoor automatisch aan op de situatie. Leuk weetje; volgens onderzoek van Signia geeft 90% van de huidige Xperience dragers aan een natuurlijke geluidsbeleving te horen tijdens beweging.
  • Verbeterde behuizing: De kast waarin alle technologie van de hoorapparaten verborgen zit, is door Signia verbeterd. De kast is gemaakt van speciale microvezel membranen, wat het binnendringen van stof en vocht beter tegenhoud. Het materiaal verbeterd ook de akoestiek en laat meer geluid door.
  • Direct streamen: De Motion X hoorapparaten zijn Made for iPhone (MFI). Hierdoor kunnen iPhone gebruikers direct geluid streamen van telefoon naar de hoortoestellen. Voor Android gebruikers is het nog niet mogelijk. Zij kunnen wel streamen met tussenkomst van de Signia Streamline Mic.
  • Remote Fitting: Het aanpassen van de hoorapparaten op afstand door één van onze audiciens, via een internetverbinding. Middels een videogesprek geeft de drager zijn persoonlijke voorkeuren aan en de audicien zal het hoortoestel aan de hand van deze wensen instellen.
  • Signia Assistent: Met behulp van Artificial Intelligence (AI) leert de Signia Assistent de voorkeur van de drager. Deze assistent is te bedienen via de Signia-app. De assistent maakt gebruik van een lerend systeem, waardoor de drager steeds beter ondersteund kan worden bij vragen of persoonlijke voorkeuren. Heb je de Signia-app nog niet? Download de app hier voor Android en iPhone.
De Signia Motion X hoorapparaten verschillen in specifieke opzichten nog van elkaar, zoals in batterijcapaciteit. Hieronder nog een kort overzicht van de verschillende functies per hoortoestel:

  • Signia Motion Charge&Go X*: Nieuw en smaller design. Zijn afmeting is te vergelijken met een normaal RIC-hoortoestel met 312-batterij. De batterij voorziet de drager van 24 uur hoorplezier met een volledige oplaadbeurt. Dit model past helaas niet in de innovatieve Dry&Clean oplader van Signia.
     
  • Signia Motion Charge&Go P X*: Kleiner dan zijn voorganger in afmeting. Beschikt over een ringleiding en wordt geleverd met een standaard oplader. De Dry&Clean oplader is geschikt voor dit model, maar dient als coole extra om het opladen van de batterij naar een hoger niveau te tillen. Het toestel geeft met een volle batterij 30 uur hoorplezier.
     
  • Signia Motion Charge&Go SP X*: Het eerste oplaadbare Super Power hoortoestel ter wereld en gaat met een volle batterij maar liefst 61 uur mee! Ook beschikt dit model over een ringleiding en is het toestel geschikt voor de Dry&Clean oplader.
    *De tech-levels per hoortoestel volgen spoedig.
Wilt u de eerste zijn die deze hoortoestellen kan uitproberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Foto: www.signia-pro.com
      9.4 uit 67 reviews

Over het algemeen zéér positief

Lees meer

      9.4 uit 67 reviews

Zeer tevreden over beide hoorapparaten en de contacten !!!

Lees meer

      9.5 uit 1 reviews

Tevreden dat ik voor oogvoororen gekozen heb.

Lees meer

      9.4 uit 1922 reviews Lees ze allemaal