Phonak lanceert de Phonak Audéo Paradise!

Phonak lanceert de Phonak Audéo Paradise!

Phonak Audéo Paradise

Phonak lanceert op 24 augustus 2020 de nieuwe Phonak Audéo Paradise hoorapparaten. De Phonak Paradise moet de Phonak's beste hoortoestel; de Phonak Marvel van de troon gaan stoten. De Phonak paradise komt met een vegelijkbaar design als de Phonak Marvel, maar de belangrijkste veranderingen zijn toch wél de technologische functies van het nieuwe hoorapparaat.

Spraakbediening met tap-control

De Phonak Paradise komt met een volledig nieuwe functie voor de oplaadbare varianten van de Paradise-modellen, namelijk tap-control. Door één licht tikje op het hoorapparaat te geven geeft het de drager toegang tot spraakbediening. Met dit tikje is het mogelijk om Siri (iPhone) of Google Assistent (Android) te activeren doormiddel van spraakcommando's. Erg handig tijdens het autorijden!

Horen met een bewegingssensor

Phonak heeft in de nieuwe Paradise hoorapparaten een bewegingssensor geïmplementeerd. Deze bewegingssensoren zijn wel alleen beschikbaar voor de oplaadbare varianten van de Paradise-serie. Deze bewegingssensor detecteert de bewegingen van de drager en past zich hierop aan. Hierdoor levert het hoorapparaat in elke situatie nu nog beter geluid en drukt het achtergrondgeluiden verder naar achteren. Ook werkt deze bewegingssensor nauw samen met de tap-control.

Verbeterde BlueTooth

De Phonak Marvel was het eerste hoorapparaat met universele Bluetooth voor zowel Android als IOS (Apple) apparaten. In de Paradise hoorapparaten heeft Phonak de BlueTooth naar een hoger niveau gebracht. Zij hebben namelijk een betere chip geïmplementeerd, deze chip wordt ook wel de 'PRISM-chip' genoemd. Deze speciale chip zorgt ervoor dat de connectiviteit sneller is dan voorheen en het geheugen drastisch verdubbeld. Hierdoor kan de drager nu in totaal 8 Bluetooth apparaten met een Paradise hoorapparaat verbinden. Van deze 8 verbonden apparaten kunnen er zeker 2 actief blijven, waardoor het wisselen tussen de drager zijn favoriete apparaten - bijvoorbeeld een iPhone en een iPad - erg makkelijk gemaakt. Het proces van ontkoppelen en opnieuw koppelen met een andere Bluetooth-apparaat is dus verleden tijd.

De Paradise hoorapparaten kunnen dus moeiteloos met verschillende apparaten van IOS, Android en Microsoft verbinden, waardoor de hoorapparaten ook eenvoudig via de myPhonak-app gepersonaliseerd kunnen worden.

Phonak Audéo Paradise varianten

De Phonak Audéo Paradise hoorapparaten komen in vier verschillende varianten:

  • Phonak Paradise-R (oplaadbaar)
  • Phonak Paradise-RT (oplaadbaar met luisterspoel-functie)
  • Phonak Paradise-312 (312-batterij)
  • Phonak Paradise-13T (13-batterij met luisterspoel-functie)
De Phonak Audéo Paradise hoorapparaten komen ook in vier verschillende tech-levels:
  • Premium: P90
  • Advanced: P70
  • Standard: P50
  • Essential: P30
Wilt u de eerste zijn die dit revolutionaire hoortoestel kan uitproberen? Neem dan contact met ons op!
      9.1 uit 4 reviews

Zeer treffelijk artikel

Lees meer

      9.4 uit 71 reviews

Zeer tevreden over mijn nieuw gehoor

Lees meer

      9.6 uit 7 reviews

Wil je beter horen dan moet je bij oogvoororen zijn!!

Lees meer

      9.4 uit 1978 reviews Lees ze allemaal