Signia's nieuwste hoorapparaat: Signia Styletto AX

Signia's nieuwste hoorapparaat: Signia Styletto AX

De Signia Styletto hoorapparaten staan bekend om hun stijlvolle design. Signia heeft zelfs een prijs gewonnen voor het unieke design.

Styletto AX

De oplaadbare Styletto AX hoorapparaten zijn in afmeting kleiner dan zijn voorganger; Styletto X. Dit zorgt ervoor dat het apparaat nog beter achter het oor past en meer comfort geeft. De apparaten zijn beschikbaar in 9 verschillende kleurcombinaties. Elke kleurcombinatie beschikt over twee verschillende kleuren, bijvoorbeeld zilver en zwart.

De nieuwe Styletto hoorapparaten beschikken over het bekende AX-platform. Het platform maakt gebruik van twee verschillende processoren; 1 processor voor spraak en 1 processor voor omgevingsgeluid. Op deze manier kan de technologie spraakgeluid en omgevingsgeluid van elkaar onderscheiden en apart van elkaar verwerken. Dit zorgt voor een zeer goede kwaliteit spraakverstaanbaarheid in complexe luisteromgevingen. De situatie waar de drager zich op dat moment bevindt wordt automatisch gedetecteerd door sensoren. De beste instelling wordt geselecteerd voor de beste situatie.

Het opladen van de Styletto AX hoorapparaten gebeurt draadloos. Een volle batterij is goed voor maximaal 17 uur. De oplader van de Styletto AX beschikt over een eigen oplaadbare batterij. Dit maakt het mogelijk om de hoorapparaten ook onderweg op te laden zonder de aanwezigheid van een stopcontact. Het opladen is nog uit te breiden met een Dry&Cleaan oplader van Signia. De hoorapparaten worden dan tijdens het opladen gedroogd en gereinigd door middel van Uv-straling.

Het direct streamen van audio via bluetooth vanaf Android- en iPhone-apparaten is mogelijk. Hierdoor wordt het streamen van bijvoorbeeld telefoongesprekken via uw telefoon naar de hoorapparaten gestuurd. Daarnaast kunnen de hoorapparaten handig bediend worden met de Signia app. Ook zijn de Styletto hoorapparaten compatibel met Signia Telecare (het online bijstellen van de hoorapparaten).

Styletto AX CROS

Voor eenzijdig gehoorverlies brengt Signia ook de Styletto AX CROS uit. Dit apparaat beschikt over hetzelfde design, draadloze oplaadbaarheid, compatibiliteit met Android en iPhone en bediening via de Signia App.

      9.8 uit 2 reviews
      10.0 uit 4 reviews

Een bijzondere ervaring werken met oogvooroor.

Lees meer

      9.8 uit 3 reviews

Meer dan een aanrader !

Lees meer

      9.4 uit 1938 reviews Lees ze allemaal