De nieuwe oplader en innovatieve receiver van Phonak

De nieuwe oplader en innovatieve receiver van Phonak

Phonak Charge and Care

De nieuwe oplader van Phonak wordt de Phonak Charge and Care genoemd. De oplader is niet zoals een gebruikelijke oplader. De Charge and Care is in staat om tijdens het opladen van de Phonak hoorapparaten tegelijkertijd de hoorapparaten te reinigen en drogen. De reiniging van de hoorapparaten gebeurt via luchtstroom en het reinigen met ingebouwd Uv-licht. Losse droogtabletten zijn hierdoor niet langer nodig. De Charge and Care is niet te gebruiken met de Phonak Power Pack.

De oplader is zeer gebruiksvriendelijk. Het laden, reinigen en drogen is eenvoudig te starten met één druk op de knop aan de voorkant. De hoorapparaten zijn binnen 2 uur volledig gereinigd en gedroogd en na 3 uur volledig opgeladen.

De Phonak Charge and Care is geschikt voor alle oplaadbare Phonak Audéo Paradise en Phonak Audéo Marvel hoorapparaten.

Phonak ActiveVent receiver

De nieuwe Phonak receivers zijn onder de naam Phonak ActiveVent op de markt geïntroduceerd. De innovatieve receiver kan namelijk automatisch open en dicht gezet worden. Het technologische platform in de hoorapparaten detecteren de omgeving en situatie van de drager. De hoorapparaten sturen het open en dichtgaan van de ActiveVent receivers aan.

Een open doorgang (venting) geeft voordelen in comfort, normale situaties en voorziet in een fijn eigen stemgeluid. Een open venting zorgt ervoor dat geluiden beter ontvangen worden. In rumoerige of complexe situaties is een open venting minder geschikt. Er komen te veel geluiden binnen, waardoor de focus op de gesprekspartner moeilijker te behouden is.

Een gesloten venting is juist wel geschikt voor de rumoerige en complexere luistersituaties. Gesprekspartners kunnen beter worden verstaan en de focus kan makkelijker worden behouden. Ook is het telefoneren en luisteren naar muziek beter in de gesloten venting. Geluiden kunnen het oor moeilijker verlaten, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt.

De ActiveVent receiver wordt geleverd met een titanium dome (slimtip). De keuze van Phonak om titanium te gebruiken is, omdat het materiaal dunner is dan acryl en zo meer ruimte bespaard in de gehoorgang. De receiver valt wat groter uit dan een standaard receiver. 

De ActiveVent receivers zijn tot op heden enkel beschikbaar voor de oplaadbare Phonak Audéo Paradise hoortoestellen.

Wil u als eerste de nieuwe oplader of receivers gebruiken? Bestel ze eenvoudig en snel op onze website.

      9.9 uit 16 reviews

Heel goed op alle gebied, ik ben blij dat ik Oog voor oren gevonden heb.

Lees meer

      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.4 uit 2009 reviews Lees ze allemaal