Speciaal muziekprogramma voor de Bernafon Alpha

Speciaal muziekprogramma voor de Bernafon Alpha

Recent heeft Bernafon een nieuw muziekprogramma voor de Bernafon Alpha hoorapparaten geïntroduceerd. Het nieuwe muziekprogramma wordt gekoppeld aan de Hybride technologie van de Bernafon Alpha. Daarnaast is de ringleiding-variant van de Alpha hoortoestellen samen met een oplaadbaar CROS-hoortoestel gelanceerd.

Hybrid Technology

De Bernafon Alpha hoorapparaten zijn de eerste apparaten die beschikken over een “Hybrid Technology”. Dit betekent dat het hoorapparaat twee verschillende signaalverwerkingsmethoden hanteert. Het hoorapparaat beschikt over een hybride rumoeronderdrukking, hybride echoreductie, hybride balans en een hybride geluidsverwerking. Deze vier functies zorgen voor een natuurlijk geluid in elke situatie, een uitstekende balans tussen luistercomfort & spraakverstaanbaarheid en heldere geluidskwaliteit.

Music Experience programma

Bernafon staat ook wel bekend om het merk dat zich onderscheidt in de technologie met muziek. Met het Music Experience programma wordt de muziekervaring uitgebreid en verbeterd. De koppeling tussen het muziekprogramma en de hybride technologie zorgt voor meer versterking over een groter dynamisch bereik en een breder frequentiegebied. De techniek regelt het hoortoestel zo dat de versterking voor spraak anders is dan voor muziek; zachte geluiden worden versterkt, normale geluiden blijven zo natuurlijk mogelijk en harde geluiden krijgen minder snel compressie. Om de muziekbeleving in kwaliteit te verbeteren kan het in sommige gevallen beter zijn om een afsluitende dome op de receiver te gebruiken.

Benieuwd naar de Bernafon Alpha hoorapparaten en de mogelijkheden? Neem hier contact met ons op.

      9.8 uit 2 reviews
      10.0 uit 4 reviews

Een bijzondere ervaring werken met oogvooroor.

Lees meer

      9.8 uit 3 reviews

Meer dan een aanrader !

Lees meer

      9.4 uit 1938 reviews Lees ze allemaal