De 6 populairste hoorapparaten van dit moment

Bent u benieuwd wat de populairste hoorapparaten van dit moment zijn? Welke hoorapparaten worden het meest verkocht en over welke apparaten zijn klanten het meest tevreden? Dat vertellen wij u in dit artikel. Op basis van verkoopaantallen en klanttevredenheidsonderzoeken hebben we een top 6 samengesteld. Deze hoorapparaten zijn echte uitblinkers, dus misschien zit uw toekomstige hoorapparaat er ook wel bij.

Let wel: bij hoorapparaten die zonder vergoeding worden aangeschaft is vaak wél een belastingteruggave mogelijk. De genoemde prijzen na vergoeding zijn nog exclusief een eventuele aanvullende vergoeding.

Heeft u na aanleiding van dit artikel interesse gekregen in een hoorapparaat? U kunt onze hoorapparaten gratis uitproberen. Bel voor vrijblijvend advies naar 014-480179 of stuur een mailtje naar info@oogvoororen.be. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.1. Oticon Opn S 1 miniRITE Oplaadbaar - Vanaf € 2.095,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk. 
De Opticon Opn S 1 miniRITE Oplaadbaar is de nummer een van dit lijstje. Hij heeft zijn populariteit eigenlijk een klein beetje te danken aan zijn voorganger, de Oticon OPN 1, die ook altijd in dit lijstje stond. Het apparaat werd zo populair omdat ze een ontzettend goede "360 graden" geluidservaring boden, in iedere willekeurige luistersituatie. U kunt daardoor spraak goed herkennen en kunt horen uit welke richting het geluid komt. De hoorapparaten zijn enorm goed in 'rumoer' te onderscheiden van spraak, zo kunt u enorm goed gesprekken blijven volgen. Dit nieuwe apparaat rekent ook nog eens af van 'feedback', dat vervelende flluitende geluid wanneer de geluiden gaan 'rondzingen'. Daarnaast is deze écht oplaadbaar, met een geïntegreerde Litium-ion accu. De automaat is geweldig, dus u hoeft zelf niet continu aan de knoppen te draaien, maar het hoorapparaat is made-for-iPhone, dus kan wel zonder accessoire gekoppeld worden aan de smartphone, en zo muziek en telefoongesprekken streamen. Een aanrader! De prijs bedraagt € 2.095,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.

 > Klik hier voor alle Oticon Opn hoorapparaten2.  Starkey Livio 1000 RIC Oplaadbaar - Vanaf € 1.025,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.
De Starkey Livio 1000 RIC Oplaadbaar staat op de tweede plaats in de lijst. Het apparaat is het instapmodel van de Starkey Livio modellen, maar biedt wel diverse technische mogelijkheden. Het apparaat is made for iPhone, online aanpasbaar en gaat gepaard met een app. Met behulp van de app heeft het hoorapparaat een aantal unieke functies, zoals het live vertalen van spraak en dit vervolgens omzetten naar tekst. Daarnaast beschikt het apparaat over een 'zelfcheck-functie', dit zorgt ervoor dat het hoorapparaat zelf problemen kan detecteren. De mooiste functie waarover het hoorapparaat beschikt is toch wel het 'online aanpassen'. Wanneer u in het buitenland bent kan de audicien u helpen met het aanpassen van uw hoorapparaat, als u problemen ervaart. Erg handig! De prijs van dit hoorapparaat begint bij € 1.025,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.

> Klik hier voor alle Starkey Livio hoortoestellen3. ReSound LiNX Quattro 961 Oplaadbaar - € 1.995,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.
De ReSound LiNX Quattro 961 Oplaadbaar is de nummer drie van dit lijstje. Het is nog steeds één van de populairste hoorapparaten op de markt. Met een ingebouwde Litium-ION accu heeft het apparaat een lange levensduur en is de accu ook weer binnen 3 uur volledig opgeladen. Het hoorapparaat biedt een fantastische geluidsbeleving, waarbij zachte geluiden helder, luider en storingsvrij zullen klinken. Daarnaast is het hoorapparaat ook te verbinden met Android telefoons, waardoor de ReSound e-Assist kan worden gebruikt. Met deze functie kan de audioloog op afstand uw instellingen bijwerken. De ReSound Smart 3D app biedt naast het aanpassen op afstand nog meer functies, zoals het eenvoudig streamen van audio. De prijs bedraagt € 1.995,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.

> Klik hier voor alle Resound LiNX Quattro hoorapparaten4.  Oticon Siya 1 miniRITE - vanaf € 1.095,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.
De Oticon Siya was het eerste hoorapparaat binnen de tegemoetkomingen die made-for-iPhone was. U kan met dit apparaat dus een directe koppeling maken met de iPhone. Op deze manier kunt u zowel muziek streamen als telefoongesprekken voeren zonder te hoeven koppelen met een accessoire. Oticon koos er met dit hoorapparaat voor om geen oude hoorapparaten in de vergoedingsmarkt te zetten, maar nieuw ontwikkelde hoorapparaten toe te voegen. Ook op audiologisch vlak kan dit hoorapparaat zich binnen de categorie mengen met de beste. Het is niet voor niks dat het hoorapparaat sinds zijn invoer enorm populair is. De prijs is € 1.095,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.

> Klik hier voor alle Oticon Siya hoorapparaten5. Siemens / Signia Styletto 7 Nx oplaadbaar - vanaf € 1.995,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.
Dit apparaat staat op de vijfde plaats en dat is te danken aan zijn directe streamingopties, het unieke ontwerp en stemherkenning. Het apparaat kan de eigen stem herkennen door middel van OVP (Own Voice Processing) technologie. Dit zorgt ervoor dat het apparaat uw stem weer een natuurlijke klank kan geven wanneer u het hoorapparaat in heeft. Het apparaat kan online op afstand door uw audioloog worden aangepast. Door zijn unieke, slanke design is het apparaat enorm populair. De voorganger van dit hoorapparaat kon niet gekoppeld worden aan een smartphone, ook niet via een accessoire, maar deze wel en dat was genoeg voor een plekje in deze lijst. Dit apparaat is draadloos te koppelen aan uw iPhone en met een accessoire via Bluetooth aan uw Android-telefoon. De prijs is € 1.995,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.

> Klik hier voor alle Siemens / Signia Styletto hoorapparaten6. Audio Service Quix 12 G5 - Vanaf € 1.245,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.
De Audio Service Quix 12 G5 staat op de zesde plaats in de lijst. Met dit apparaat worden plotselinge geluiden - zoals een dichtvallende deur - gedempt. Geluiden die je normaal gesproken mist als je een hoorapparaat draagt worden juist versterkt. Het toestel is zo klein dat deze nauwelijks zichtbaar is. Een ander voordeel is dat de gehoorgang niet volledig afgesloten wordt, waardoor stemmen normaal klinken. De instellingen van het apparaat kunt u heel eenvoudig aanpassen met behulp van een app. De Quix beschikt over een CROS/biCROS functie, wat inhoudt dat het geluid van het ene oor naar het dove oor overgebracht wordt. Dit prijs van dit apparaat begint bij € 1.245,- per stuk. Tegemoetkoming mogelijk.

> Klik hier voor alle Audio Service Quix hoorapparaten


Een vrijblijvende proefperiode of gratis adviesgesprek
Wilt u een van bovengenoemde hoorapparaten vrijblijvend uitproberen? Of wilt u advies van een van onze audiologen?

> Klik hier om contact met ons op te nemen
Uiteraard kunt u ook bellen: (ma-vr van 09:00 – 17:00)


      9.8 uit 2 reviews
      10.0 uit 4 reviews

Een bijzondere ervaring werken met oogvooroor.

Lees meer

      9.8 uit 3 reviews

Meer dan een aanrader !

Lees meer

      9.4 uit 1938 reviews Lees ze allemaal