e-audicien

Wat doet onze e-audicien?
Onze e-audiciens leveren service op hoorapparaten via het internet. Zij passen hoorapparaten aan, geven productadvies en helpen digitaal bij het onderhoud van hoorapparaten of het koppelen van accessoires.

Online aanpassen van hoorapparaten
Al sinds 2013 zijn wij bezig om software en tools te ontwikkelen zodat we onze klanten online service kunnen verlenen. Met toegezonden USB-sticks konden onze klanten hun hoorapparaten via het internet bij laten stellen. Sinds 2017 zijn er hoorapparaten op de markt die via een app op de smartphone gekoppeld worden aan uw hoorapparaten. Op die manier is de e-audicien in staat om altijd, waar ter wereld u ook bent, online uw hoorapparaten aan te passen. Dit zorgt ervoor dat u niet speciaal naar ons toe hoeft te komen. Daarnaast kunnen wij u in de meeste gevallen veel sneller van dienst zijn. Soms gaat dit zo snel, dat u nieuwe instellingen van de hoorapparaten vaak nog op dezelfde locatie kunt testen. Zo kunt u direct horen of de nieuwe instellingen verbetering brengen.


Productadvies via de webcam en chat

We hebben een gigantisch aanbod aan hoorapparaten; door slimme functies op de website kunnen deze gefilterd en vergeleken worden. Echter begrijpen we goed dat onze bezoekers soms liever advies krijgen van een audicien. Via webcam en chat kunnen we diverse producten uitgebreid laten zien en hier direct uitleg bij geven. Dit kan middels spraak, de webcam-chat ondersteunt ook audio. Uiteraard is er ook een tekst-chat voor wanneer het spraakverstaan (op dat moment) niet optimaal is. Zo heeft u niet alleen beeld bij de grootte van het hoorapparaat, maar ook hoe het bij dagelijks gebruik zal functioneren. Op deze manier
vinden onze bezoekers samen met de e-audicien sneller een geschikt product.

Uitleg over gebruik van producten
Soms is het niet helemaal duidelijk hoe het dagelijks of wekelijks onderhoud precies uitgevoerd kan worden. Middels de webcam-chat kan de e-audicien perfect uitleggen hoe bepaalde zaken in zijn werk gaan. Denk aan het vervangen van batterijtjes, domes, filters of het gebruiken van een droogbox of schoonmaakbox. Ook is het ideaal om visueel te laten zien hoe accessoires, bijvoorbeeld een afstandsbediening of tv-streamer, gekoppeld kunnen worden aan de hoorapparaten.

Continue uitbreiding van tools

Wij zullen continue nieuwe softwaretools blijven ontwikkelen voor onze e-audiciens en partners zoals thuiszorginstellingen. Op die manier kunnen wij als bedrijf voorop blijven lopen en hoorzorg op afstand naar een hoger niveau tillen.


Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 014 - 480179 of mail naar info@oogvoororen.be

      7.5 uit 1 reviews

Aanvaardbaar

Lees meer

      9.7 uit 17 reviews

Zeer goede begeleiding bij de aankoop van een topproduct

Lees meer

      9.6 uit 68 reviews

vlot en vriendelijk

Lees meer

      9.4 uit 2050 reviews Lees ze allemaal