Hoe vervang ik de SureFit dome van mijn ReSound of Interton hoorapparaat?

De dome is het rubberen oorstukje van het hoorapparaat. Dit onderdeel zit vast aan het uiteinde van de slang, die in het oor zit. De dome kan vies worden door de aanmaak van oorsmeer en zijn functie niet meer optimaal vervullen. U kunt de dome dan schoonmaken of vervangen. Wij raden u aan om de dome elke 8 weken te vervangen, tenzij de audicien u anders voorschrijft.

Bekijk de video om zelfstandig de receiver van uw hoorapparaat te vervangen. Hieronder staan de stappen uitgeschreven ter ondersteuning van de video.

  1. Pak het ReSound hoorapparaat vast bij het uiteinde van de receiver (slangetje), dat bij het dragen in het oor gaat.
  2. Trek de SureFit dome gecontroleerd van de receiver af.
  3. Plaats de Resound dome op het hoorapparaat. Druk licht aan.
  4. Controleer of de dome goed bevestigd is, door nog een paar keer rustig aan te drukken.
  5. De ReSound dome is correct vervangen.

Zoals u al heeft gezien zijn er veel verschillende soorten en maten domes vekrijgbaar op Oogvoororen.be. Niet elke dome past namelijk op elke receiver, omdat daar ook verschillende maten in zijn.

De ReSound Power domes zijn daarom speciaal gemaakt voor de High Power receivers. Deze domes zijn vaak ook "closed". Dit wil zeggen dat deze domes de gehoorgang volledig afsluiten, waardoor het geluid beter gehoord wordt. Dit wordt vaak gebruikt bij hoge tot zeer hoge gehoorverliezen. De "open" domes sluiten de gehoorgang minder goed af. Deze domes worden vaker gebruikt bij lage tot gemiddelde gehoorverliezen.

Heeft u al deze stappen doorlopen en ervaart u nog steeds klachten met uw hoortoestel, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 0800 26542 of een e-mail te versturen naar: info@oogvoororen.be

U kunt meer handige video's op ons YouTube kanaal vinden betreft onderhoud, hoortoestelaccessoires en mobiele apps.

      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.9 uit 17 reviews

Zeer goed produkt

Lees meer

      9.4 uit 2013 reviews Lees ze allemaal