Oticon Como miniRITE

Prijs | Toon de berekening 895,00 Eigen opleg: 84,55 na tegemoetkoming voor een 65-plusser.
Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Oticon Como hoortoestellen bieden een uitstekende geluidskwaliteit en behouden het natuurlijke karakter van geluid, om luisteren zowel makkelijker als 
realistischer te maken. 

Como is voorzien van een technologie waarmee de werking van twee toestellen wordt gesynchroniseerd, zodat u een evenwichtige luisterervaring krijgt voor een beter verstaan van spraak. Oticon Como biedt u:

De brede variatie aan geluidsgegevens die door Oticon Como verwerkt kan worden, garandeert een ongestoorde luisterervaring. Dit verhoogt niet alleen het luistergemak en -comfort. Het betekent ook dat er minder onderbrekingen zijn zoals vervorming of fluiten, waardoor de luisterconcentratie verstoord wordt.

 

Niemand hoort op dezelfde manier. Uw audicien kan uw hoorervaring personaliseren met Oticon Como op basis van uw individuele voorkeuren. Het standaard profiel kan zeer precies worden aangepast met behulp van drie verschillende instellingen. Met Como kan – in zijn klasse – een hoger niveau van personalisatie worden bereikt.

U kunt uw Oticon Como hooroplossing nog completer maken met  Oticon ConnectLine serie. ConnectLine is een volledig, geïntegreerd systeem dat uw hoortoestellen op verschillende apparaten aansluit voor communicatie en entertainment.


Vergelijk hier de verschillende variaties van de Como miniRITE

Oticon Como miniRITE
Como miniRITE 895,00
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Como miniRITE 895,00
Algemeen
Reviews      
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies