• Sumo DM
  • Sumo DM

Oticon Sumo DM

Uw eigen opleg 895,00

30 dagen proberen. Niet tevreden? 100% geld terug garantie.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoorapparaat tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leenhoorapparaten, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Sumo heeft een werkelijk hoge poweroutput, in tegenstelling tot sommige "super-power" hooroplossingen. Met Sumo kunt u er zeker van zijn dat stemmen niet zacht of vervormd klinken. En de prestatie van Sumo gaat niet achteruit als de batterijen leeg raken. Sumo is het beste van het beste in de ultra-power-categorie.

Veel mensen met een ernstig of zwaar gehoorverlies horen voornamelijk laagfrequente geluiden, dus dat is waar Sumo meer vermogen geeft. De geavanceerde digitale bewerking zorgt er met dat extra vermogen zelfs voor dat stemmen, ook uw eigen stem, nooit vervormd of onaangenaam klinken.

Langduriger constante prestaties
Als super power-gebruiker heeft u voortdurend een hoog uitgangsvermogen nodig, maar wilt u ook dat de batterij een tijdje meegaat. Met Sumo heeft u beide. Anders dan bij andere super power-toestellen waarbij de output snel vermindert, zorgt Sumo voor een laag stroomverbruik. Zo kunt u langer zorgeloos horen.

Eenvoudig in het gebruik
Zowel de volumeregelaar als de schakelaar zijn makkelijk te bedienen, voelbaar en met duidelijke klikken zodat u zeker weet wat uw toestel doet.

Betrouwbaar
Super power-toestellen moeten betrouwbaar zijn. Sumo is ontwikkeld voor langdurig gebruik. Het is ideaal voor actieve kinderen en is stevig genoeg om zelfs de meest veeleisende dagelijkse uitdagingen te doorstaan.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Sumo DM

Oticon Sumo DM
Sumo DM 895,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype ZL675

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Sumo DM 895,00
Algemeen
Kanalen 12
Banden 12
Luisterprogramma's 3
Reviews      
Batterijtype ZL675
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Ruis/ tinnitusmaskeerder
Online aanpasbaar
Windruisonderdrukking
Muziek modus
Binaurale directionaliteit
Software/firmware updates
Ear-to-ear communicatie
Rumoeronderdrukking
360 graden spraakverstaan
Omgevingsadaptie
Echoreductie
Eigen stem herkenning
Spatial awareness
Spraakherkenning

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
1.96 / maand

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies