Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

Let op. Dit product heeft een opvolger.

 • Audéo B50 Direct
 • Audéo B50 Direct
 • Audéo B50 Direct
 • Audéo B50 Direct
 • Audéo B50 Direct
 • Audéo B50 Direct

Phonak Audéo B50 Direct

Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De Phonak Audeo B Direct is een hoortoestel waarmee direct draadloos telefoneren mogelijk is met zowat alle type mobiele telefoons: iPhone® telefoons, Android™ telefoons en klassieke telefoons met Bluetooth. Al langer zijn er hoortoestellen op de markt die directe communicatie via 2.4 GHz mogelijk maken tussen de smartphone en de hoortoestellen. Dit was echter alleen mogelijk met iPhone smartphones. Hoortoestellen die dit kunnen kregen het Made for iPhone predicaat. Hoortoestelgebruikers die een Android telefoon hebben, moesten tot op heden gebruik maken van een zogeheten streamer, die om de nek of elders op het lichaam gedragen moest worden. Gebruikers van Android Smartphones hadden daardoor tot op de dag van vandaag niet het gemak van draadloze communicatie dat iPhone gebruikers wél hadden.

Omdat de Phonak hoortoestellen kunnen samenwerken met alle mogelijke mobiele telefoons noemt Sonova de hoortoestellen met de nieuwe draadloze chip dan ook ‘Made for all’ (MFA). Omdat mogelijk te maken heeft Sonova een nieuwe 2.4 GHz draadloze chip ontwikkeld met de naam SWORD™ (Sonova Wireless One Radio Digital). Het klassieke Bluetooth protocol wordt ondersteund, waardoor telefoneren met zowel Android, iPhone en zelfs klassieke mobiele telefoons mogelijk is, zolang er maar gebruik wordt gemaakt van een bluetooth headset protocol. Ook zorgt de nieuwe chip voor de draadloze communicatie tussen beide hoortoestellen. Helaas verbruikt het oude Bluetooth protocol veel stroom en is een grotere (13) batterij noodzakelijk
De nieuwe draadloze chip uit de stal van het moederbedrijf Sonova werkt naadloos met de gepatenteerde 2.4 GHz draadloze protocollen zoals AirStream™ technologie, waarmee een plug and play oplossing bestaat voor kwalitatief hoogwaardige streaming van het TV geluid met zeer goede stereokwaliteit. Hiervoor heeft u wel de TV Connector nodig. 

Zoals Phonak zelf zegt: "De Audeo B Direct is een op zichzelf staand hoortoestel." Om de koppeling met alle smartphones mogelijk te kunnen maken hebben ze een aantal functies uit het hoortoestel moeten laten. Waaronder belangrijke binaurale functies om verstaan in rumoerige situaties te optimaliseren.

Plus- en minpunten

Als het toestel gekoppeld is met een Android telefoon, streamt het toestel maar op 1 oor

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Audéo B50 Direct

Phonak Audéo B50 Direct
Audéo B50 Direct 1.425,00
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Audéo B50 Direct 1.425,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2016
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 12
Banden 12
Luisterprogramma's 5
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies