Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

 • CROS B-R
 • CROS B-R

Phonak CROS B-R

Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Phonak CROS B-R

Indien onbehandeld, kan Single Sided Deafness bij cliënten leiden tot een stijging van de stress en onrust die zij ervaren, terwijl de mate van sociale interactie daalt, omdat zij moeite hebben bij het volgen van gesprekken en het verkennen van hun omgeving.

Sinds de introductie van de eerste draadloze CROS-oplossing in de branche in 2011, is Phonak bewezen technologie blijven leveren die de levens van mensen met Single Sided Deafness helpen veranderen. Die toewijding heeft veel opgeleverd, want onze klanten zijn tevreden:

Met CROS B-R kunnen cliënten nu profiteren van alle bewezen voordelen van Phonak CROS in een oplaadbare optie, zodat ze de hele dag vanuit beide zijden kunnen horen, zonder gedoe met batterijen. Dit product, dat is geïnspireerd op Phonak Belong™-technologie, bevat onze speciale Binaural VoiceStream Technology™, waarmee spraak uitstekend kan worden verstaan in lawaai.

Dit betekent meer gemak voor iedereen. Clienten laden hun CROS-oplossing eenvoudig 's nachts op en gebruiken deze de hele dag. Dankzij een ingebouwde oplaadbare lithium-ion accu hoeven ze niets meer te doen met wegwerpbatterijen die klein en moeilijk te hanteren zijn, waarbij ze niet meer hoeft te onthouden reservebatterijen mee te nemen, geen lastige batterijwissels meer. En omdat u geen batterijproblemen en onderhoud hoeft uit te leggen, heeft u meer tijd voor advies en uitleg voor uw clienten.

Met behulp van onze kenmerkende Binaural VoiceStream Technology ™, zend CROS B draadloos geluid over van het niet-horende oor van de cliënt naar het Belong hoortoestel op het betere oor. Dankzij deze bewezen binaurale beamforming-technologie heeft CROS B het vermogen om een zeer smal beamforming-patroon te creëren, wat resulteert in een verbetering van de spraakverstaanbaarheid van 3,8 dB in ruis **, vergeleken met geen Binaural VoiceStream Technology ™. Voor klanten betekent dit uitstekend spraakverstaan bij lawaai.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de CROS B-R

Phonak CROS B-R
CROS B-R 895,00
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

CROS B-R 895,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2018
Oplaadbaar
Batterijduur 24 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies