Made for iPhone hoorapparaten

Met de komst van de Made for iPhone hoorapparaten en de 'Beltone First' app gaat er binnenkort een wereld open voor slechthorenden. De hoorapparaten, ook wel MFi hoorapparaten genoemd, worden binnenkort op de markt gebracht en zijn compatible met de iPhone. Voor slechthorenden heeft Apple ook al functionaliteiten aan iOS toegevoegd.  

2x de ReSound LiNX 9 met GRATIS iPhone 5S, iPad Air, iPad Retina of iPad mini Retina

Naast deze korting profiteren de eerste 100 klanten ook nog eens van een speciale introductieaanbieding. Bij aankoop van twee ReSound LiNX 9 hoorapparaten mogen zij GRATIS een iPhone 5S, iPad Air, iPad Retina of iPad mini Retina uitkiezen! Deze apparaten kunnen uiteraard naadloos gekoppeld worden aan uw nieuwe hoorapparaten. Daarnaast rekenen wij bij beide toestellen geen aanpaskosten voor onze drie huisbezoeken.

JA, ik wil gebruik maken van deze introductieaanbieding!

Made for iPhone hoorapparaten: voor elke situatie!

Stel je voor: je zit in je favoriete restaurant. Het is druk en rumoerig. De akoestiek is niet optimaal en een paar tafels verderop zitten een paar kinderen te schreeuwen. Het klinkt onmogelijk om jouw gesprekspartner nog normaal te kunnen verstaan, toch? Niet dus met de Made for iPhone hoorapparaten en de Beltone First app. Deze hoorapparaten filteren de omgevingsgeluiden. Hierdoor is uw hoortoestal altijd aangepast aan de situatie waarin u zich op dat moment bevindt. 

Made for iPhone hoorapparaat: in samenwerking met Apple ontwikkeld

Apple staat al tijden bekend om haar innovatieve features en gebruiksgemak. Eerder konden slechtzienden al moeiteloos hun Apple apparaten bedienen. Binnenkort kunnen slechthorenden ook zonder problemen hun iPhones bedienen. De nieuwe technologie biedt een tal van mogelijkheden. Ook voor audiciens. Audiens kunnen vanaf nu op astand de hoorapparaten herprogrammeren en bijstellen. Daarnaast kan de iPhone als streamer functioneren en geluiden van de iPhone zelf doorgeven, van de televisie, audioapparatuur en vaste telefoons.

Lees meer over de made for iPhone hoorapparaat: ReSound LiNX en schrijf u in, zodat u de eerste bent met een ReSound LiNX hoorapparaat. 

      9.9 uit 16 reviews

Heel goed op alle gebied, ik ben blij dat ik Oog voor oren gevonden heb.

Lees meer

      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.4 uit 2009 reviews Lees ze allemaal