Onze werkwijze

Bij Oogvoororen willen wij u zo uitgebreid en eerlijk mogelijk adviseren. Wij werken samen met alle leveranciers van hoorapparaten en kunnen dan ook alle merken en types leveren. Daarnaast werken wij ook samen met alle mutualiteiten en kunnen dan ook precies zien op welke tegemoetkoming u recht heeft.
Benieuwd wanneer u het recht op een tegemoetkoming ontvangt? Klik dan hier. 

Hoorapparaat oriëntatie.
Bij ons op de website staat alle informatie zo overzichtelijk mogelijk weergeven. U kunt hoorapparaten filteren op soort en merk. 
Op de overzichtspagina van het toestel kunt u onder andere:

Een omschrijving van het hoorapparaat vinden 
Kenmerken & specificaties van dat specifieke apparaat vinden
Plus/minpunten (eventueel ten opzichte van andere soortgelijke apparaten) vinden

Contact met Oogvoororen
Als een bepaald hoorapparaat uw interesse heeft gewekt dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via e-mail, het contactformulier, onze online chat of via de telefoon. Welke manier u ook kiest, het zijn altijd gecertificeerde audiciens die uw vragen beantwoorden.

Kennismaking en een afspraak inplannen
Nadat u uw interesse aan ons kenbaar heeft gemaakt, nemen wij contact met u op om samen te bespreken welk apparaat u graag zou willen en of u hiervoor in aanmerking komt. Dit kan via de telefoon, e-mail, sms. Wat u wilt!

Om te weten of u in aanmerking komt voor een bepaald hoorapparaat moet er een hoortest worden uitgevoerd.

> Het kan natuurlijk zijn dat u al een hoortest heeft; dat is handig want wij krijgen dan al een eerste indruk in hoeverre uw gehoor beschadigd is. Wij doen hoe dan ook altijd zelf een gehoortest om 100% inzicht te hebben in uw hoorverlies.

Wij zullen een afspraak inplannen met één van onze audiciens om de hoortest af te nemen. Het kan zijn dat wij dan al hoorapparaten meenemen die uw gehoorverlies zouden moeten opvangen, dit gebeurt altijd in overleg met u. Aan de hand van de hoortest, uw omgeving en uw eisen en wensen zult u keuze hebben uit hoorapparaten die het beste bij uw situatie passen.

Hoorapparaat aanmeten
Één van onze audiciens komt bij u langs om het apparaat/de apparaten bij u aan te meten. Mocht u na deze afspraak nog niet tevreden zijn over de instellingen dan kan de audicien nog een keer bij u langs komen om de instellingen van het apparaat aan te passen. Heeft u een nieuw hoorapparaat dat op afstand aangepast kan worden dan is het zelfs niet nodig dat de audicien langskomt maar kan de audicien de aanpassingen klaarzetten in de applicatie op uw smartphone.

Nazorg & Service
Bij ons krijgt u altijd 5 controleafspraken na aanschaf. U mag zelf bepalen wanneer u deze gebruikt; binnen de 5 jaar garantie of zelfs daarna nog. Wij willen graag dat u zo optimaal mogelijk kunt genieten van uw hoorapparaat. Daarnaast kunt u ons 5 dagen per week bereiken mocht uw apparaat niet naar behoren werken.

Wilt u een hoorapparaat gratis en vrijblijvend 2 maanden proberen?
Bel ons dan op 0800 26542. U krijgt dan één van onze audiciens aan de telefoon om te informeren naar de mogelijkheden, of om meteen ook een afspraak te maken.

Mailt u ons liever? Geen probleem! Rechts boven aan de pagina kunt u op de knop 'E-Mail' klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

      7.5 uit 1 reviews

Aanvaardbaar

Lees meer

      9.7 uit 17 reviews

Zeer goede begeleiding bij de aankoop van een topproduct

Lees meer

      9.6 uit 66 reviews

vlot en vriendelijk

Lees meer

      9.4 uit 2032 reviews Lees ze allemaal