Waarom Wij?

Wij maken onderstaande beloftes waar. Heeft u na het lezen toch nog vragen of twijfels? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

√ Bezoek aan huis door heel Vlaanderen
Wij stellen hoorapparaten persoonlijk af bij u thuis, waar in Vlaanderen u ook woont. Onze gecertificeerde en gediplomeerde audiciens komen bij u langs.

√ Vrijblijvend uitproberen
Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat dat bij u past. U mag het hoorapparaat vrijblijvend uitproberen. Mochten er hulpstukken aangepast moeten worden, dan hoeft u daar ook niet voor te betalen.

√ Hoorcentrum van Oogvoororen in Herentals

Sinds de opening van onze eerste locatie in Herentals hebben we niet stil gezeten. Nu zijn er 17 vestigingen van Oogvoororen verspreid in heel Vlaanderen. Wilt u weten wat voor u het dichtstbijzijnde hoorcentrum is? Klik dan hier.

√ Alle merken hoorapparaten
Wij hebben alle soorten en merken hoorapparaten en zijn merkonafhankelijk. We hebben dus geen leveringsafspraken met één of twee hoorapparaatleveranciers, maar met allemaal. Bij ons op de website kunt u alle mogelijke apparaten vinden.

√ Audiciens op de klantenservice
Op onze klantenservice zitten audiciens. Dat betekent dat u alle vragen over een bepaald apparaat direct kunt stellen. Daarnaast kunnen de audiciens u instructies geven over hoe een applicatie geïnstalleerd kan worden of hoe u uw hoorapparaat kunt koppelen aan audio of televisie.

√ Online aanpassen van hoorapparaten
De nieuwste hoorapparaten kunnen tegenwoordig met een applicatie op uw smartphone aangepast worden. U kunt met de applicatie aangeven welke instellingen u wilt veranderen, onze audiologen kunnen deze instellingen op afstand voor u klaarzetten. Vervolgens worden de instellingen met een klik op de knop geïnstalleerd op uw apparaat. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

√ Eerlijk en betrouwbaar

Wij willen u graag eerlijk adviseren. Op onze website staat een top 50 van beste hoorapparaten en we vergelijken de hoorapparaten met elkaar. We begrijpen dat het moeilijk is om een weloverwogen keuze te maken met zoveel merken en type hoorapparaten. Wij zijn er om u te helpen! Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op 0800 26542. U krijgt dan één van onze audiciens aan de telefoon om u te informeren over de mogelijkheden of om een afspraak te maken.

Mailt u liever? Geen probleem! Rechts bovenaan de pagina kunt u op de knop 'E-Mail' klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

      9.5 uit 3 reviews

Perfect

Lees meer

      9.8 uit 3 reviews
      9.4 uit 72 reviews

Prima toestel

Lees meer

      9.4 uit 1990 reviews Lees ze allemaal