• PartnerMic
  • PartnerMic

Phonak PartnerMic

Totaal prijs:

445,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

Deze gebruiksvriendelijke reversmicrofoon is ideaal voor één-op-één gesprekken. Dankzij de geïntegreerde Phonak AirStream-technologie kunt u rekenen op duidelijke spraak die naar uw Marvel hoortoestellen wordt gestreamd. De PartnerMic is gebruiksvriendelijk; koppel de PartnerMic aan de hoortoestellen door deze in te schakelen en de PartnerMic in de buurt van de hoortoestellen te houden, na koppeling werkt het apparaat automatisch wanneer het wordt ingeschakeld. Het heeft een bereik van maximaal 25 meter tussen spreker en luisteraar. De microfoon heeft een gebruiksduur van 6 uur en een oplaadtijd van 2 uur. Dit accessoire is alleen geschikt voor Phonak hoortoestellen.

Weet u niet zeker of dit accessoire geschikt is voor uw situatie of Phonak hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Gebruiksvriendelijk
Automatische koppeling na de eerste keer
Geschikt voor Phonak hoortoestellen

De specs van de Phonak PartnerMic op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13