Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

  • Roger Pen
  • Roger Pen
  • Roger Pen
  • Roger Pen
     
Lees alle 2 reviews

Phonak Roger Pen

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

De Roger Pen is de innovatieve draadloze microfoon met state-of-the-art digitale draadloze geluidsoverdracht voor het beste spraakverstaan tijdens een vergadering (conferentiemicrofoon) of op een verjaardag. 

Roger biedt een volledig automatische oplossing die bewezen beter presteert dan elke andere draadloze microfoon in de markt. De Roger Pen heeft tevens een Bluetooth functie voor een draadloze koppeling met uw mobiele telefoon. De Roger Pen wordt met een docking station geleverd die u op TV aansluit. Zo kunt u bij thuiskomst direct TV kijken terwijl de Roger Pen weer opgeladen wordt.

De specs van de Phonak Roger Pen op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
9
     
2 reviews

      10 / 10
10 Mar 2019

Een uitstekend hulpmiddel

Heb al vijf jaar een roger pen. die gebruik ik door bij staande vergadering pen op mensen te richten, waardoor gesprek mogelijk is. Wat niet in de handleiding staat maar belangrijk is dat als je de pen op tafel legt , hout van tafel klankbord wordt en het geluid nog beter over komt. Je kan dan natuurlijk de pen even in de richting van een spreker draaien. Een geweldige uitvinding deze pen! De mijne helaas gisteren geknakt tussen mij en stoelleuning. Maar mijn dommiheid, de pen is zeer solide. Mijn oorapparaten hebben een extra stukje eraan om met de pen te communiceren.

Nederland Marinus - Phonak Roger Pen
Deze review komt van één van onze andere websites
      8 / 10
14 Jul 2018

Uitstekend hulpmiddel! Zeer benieuwd naar de nieuwe generatie! Kan de techniek niet in een gehooraparaat worden ingebouwd?

De Roger Pen heeft mij veel gebracht; kan nu sprekers met de pen om de hals weer gewoon volgen, alsmede het televisiegeluid. Muziek die op tv wordt uitgezonden, klinkt ook beter en zuiverder in mijn oren. Waar ik (als ervaren zanger) de harmonieën niet meer goed kon onderscheiden, wat zeer frustrerend is, lukt dat met de Roger Pen beter.

Sprekers met Roger Pen om maken volgen van toespraken e.d. zeer goed mogelijk, mits de slechthorende binnen een straal van 12-15 meter blijft.
Geluid is van zeer goede kwaliteit
Aansluiting op tv-geluid (in meegeleverde houder/oplader) ook uitstekend.
Kan geen bedenken; misschien zijn nieuwere versies nog beter van geluidskwaliteit?
Nederland Sam - Phonak Roger Pen
Deze review komt van één van onze andere websites