Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

  • Roger Table Mic basisset
  • Roger Table Mic basisset
  • Roger Table Mic basisset
  • Roger Table Mic basisset
  • Roger Table Mic basisset
  • Roger Table Mic basisset
     
Lees alle 1 reviews

Phonak Roger Table Mic basisset

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

De Roger Table Mic is de nieuwste toevoeging aan de Roger-portfolio en is speciaal ontworpen voor cliënten in een werkomgeving. Vergaderingen veroorzaken vaak hoorproblemen voor mensen met gehoorverlies. Dit is toe te schrijven aan enkele redenen, zoals bijgesprekken, omgevingslawaai of de afstand tussen de luisteraar en degene die aan het eind van de tafel aan het spreken is. Door de Roger Table Mic simpelweg op de vergadertafel te plaatsen, kunnen de gesproken woorden van de deelnemers worden onderscheiden en wordt achtergrondlawaai beperkt door middel van intelligente algoritmen. 

De Roger Table Mic is een microfoon voor volwassenen op de werkvloer die in kleine of grote groepen vergaderen. Dit unieke product vangt spraak tijdens een vergadering sneller op dan ieder ander product op de markt. Het is ook mogelijk om meerdere Roger Table Mics te gebruiken voor grotere vergaderingen. Dankzij zijn ongeëvenaarde gebruiksduur en de bijgeleverde afstandsbediening biedt hij meer gemak dan ooit.


Het unieke aan Roger is de mogelijkheid om: 

De specs van de Phonak Roger Table Mic basisset op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
10
     
1 reviews

      10 / 10
06 Sep 2018

Fijn apparatuur om in grote groepen te praten.

Ik gebruik deze mic bij vergaderingen op mijn werk met meer dan 30 man. Ik kan het heel goed volgen. Je neemt het makkelijk mee in bijgeleverde etui.

Hoge kwalieit
Makkelijk toepasbaar
Ideaal voor grote groepen
Deze review komt van één van onze andere websites