Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

  • Roger Table Mic II
  • Roger Table Mic II
     
Lees alle 1 reviews

Phonak Roger Table Mic II

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

Roger Table Mic II.

Tot 61% beter spraakverstaan bij veel lawaai

Door gebruik te maken van microfoons die geluid vanuit zes richtingen opvangen, kan spraak in een straal van 360° worden opgevangen en berekend. De richting met de helderste spraak wordt automatisch geselecteerd.

Roger Table Mic II is een microfoon die speciaal is ontwikkeld voor werkende volwassenen die regelmatig deelnemen aan vergaderingen. De microfoon selecteert de persoon die spreekt en wisselt automatisch tussen de deelnemers aan de vergadering. U kunt meerdere Roger Table Mics II aansluiten om een netwerk te maken, wat ideaal is voor grote vergaderingen. Hiermee kan ook het geluid van multimedia-apparaten worden doorgegeven, zoals een computer.

Vergaderingen kunnen een gecompliceerde luisteromgeving zijn. Door Roger Table Mic eenvoudigweg op een tafel te plaatsen, zendt het spraak duidelijk naar uw hoortoestellen uit, waardoor u volledig kunt deelnemen.

Eén Roger Table Mic is perfect voor kleine vergaderingen. Voor grotere vergaderingen is het mogelijk om meerdere Roger Table Mics te verbinden, zodat iedere deelnemer het signaal duidelijk ontvangt.

Omdat de batterij meer dan 20 uur meegaat, hoeft u zich nooit zorgen te maken of deze het eind van de vergadering wel haalt.

De Roger Table Mic is erg eenvoudig te gebruiken. U maakt verbinding tussen de ontvanger en de microfoon door eenvoudigweg op een knop te drukken. Het is ook mogelijk om de microfoon met een afstandsbediening te bedienen.

De specs van de Phonak Roger Table Mic II op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
10
     
1 reviews

      10 / 10
16 Sep 2019

bijna zoals toen ik goed hoorde

Een ontdekking, een echte aanrader, ik kan weer deelnemen aan een gesprek.

heel zuiver geluid
achtegrondgeluid gedempd
batterij
prijs
wifi verbinding smartphone
Deze review komt van één van onze andere websites