• Unite Telefoonclip+
  • Unite Telefoonclip+
     
Lees alle 2 reviews

ReSound Unite Telefoonclip+

De Telefoonclip+ verzendt telefoongesprekken en audio direct en kristalhelder naar uw hoortoestellen. Zo genieten u en uw gesprekspartner van goed verstaanbare gesprekken.

Totaal prijs:

199,95
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

De Resound Unite Telefoonclip+ is de sleutel tot ultieme telefooncommunicatie. Hij is een kleine lichtgewicht die u gemakkelijk op uw kleding bevestigt. Wanneer de telefoon overgaat, drukt u gewoon op een knop om te beantwoorden. Duidelijke spraak wordt rechtstreeks vanaf de telefoon naar uw hoortoestellen gezonden. Een microfoon op de Unite Telefoonclip+ pikt uw stem op, zodat u handsfree kunt bellen en uw telefoon in uw zak of tas kunt laten zitten. De veelzijdige Telefoonclip+ werkt ook als een basis afstandbediening voor de hoortoestellen. Dit accessoire is alleen geschikt voor ReSound hoortoestellen. 

Weet u niet zeker of dit accessoire geschikt is voor uw situatie of ReSound hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Het voeren van telefoongesprekken via uw hoortoestellen
Handsfree telefoneren
Geschikt voor ReSound hoortoestellen

De specs van de ReSound Unite Telefoonclip+ op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
6
     
2 reviews

      2 / 10
13 Jun 2020

Van zodra ik een geschikte vervanger vind koop ik die onmiddellijk en gaat dit toestel in de vuilnisbak waar het thuis hoort.

De BT-verbinding valt om de haverklap (gemiddeld 30 keer per uur voor enkele seconden uit). De muziekkwaliteit is pover, de telefoonkwaliteit ook (wel voldoende luid). Dit is duidelijk een poenschepperproduct, Resound niet waardig. De Resound hoorapparaten waar dit toestel moet mee samenwerken zijn prima doch dit toestel van deze kwaliteit wordt door Chinese producenten voor 1/100 van de prijs verkocht. Of Oogvoororen kent de kwaliteit niet van de producten die ze verkoopt of de kwaliteit kan hen niet schelen (wat mij sterk zou verwonderen).

werkt, tout court (soms)
goede bevestigingsclip
verzorgde verpakking, goede handleiding
abominabele bluetooth verbinding
telefoonverbinding valt midden in gesprek weg
      10 / 10
06 May 2019

Gewoon echt heel goed.

De mobiele telefoon kan echt in de broekzak blijven zitten. Als er een oproep binnen komt, druk ik gewoon op de aanneemknop van de phoneclip+. Als het gesprek klaar is, druk ik nog een keer op de aanneemknop. Echt zo makkelijk gaat het.Ik kan dit product echt voor alle dragers van Resound apparaten, waarmee de clip+ compatibel is, van harte aanbevelen.

Echt handsfree bellen
Kraakhelder geluid
Geen last van omgevingsgeluid
Deze review komt van één van onze andere websites