• TV Play
  • TV Play

TV Play

De TV PLAY is een hoorhulpmiddel van Widex, dat zorgt voor directe streaming van de televisie naar de hoortoestellen.

Totaal prijs:

195,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

Het accessoire biedt een helder en kwalitatief streamingsgeluid. Doordat de TV PLAY over een dual antenna technology beschikt, is het mogelijk om met vrienden of familieleden de leukste televisie momenten te beleven. Iedereen die verbonden is heeft controle over het volume en kan van programma wisselen, zodat zij het niet storend vinden in een drukke situatie. Ook kan de bediening via de Widex app bediend worden.

De TV PLAY heeft een prijs gewonnen voor zijn minimalistische en elegante design. Het accessoire kan eenvoudig achter de televisie bevestigd worden, zodat hij niet to nauwelijks te zien is. Het accessoire is geschikt voor de Widex Evoke en Moment (D) hoortoestellen.

Plus- en minpunten

Direct streamen naar en vanaf de TV
Prijs gewonnen voor minimalistisch design
Monteren kan achter de TV, zodat het accessoire niet opvalt

De specs van de TV Play op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13