• Stick and Stay
  • Stick and Stay
  • Stick and Stay
  • Stick and Stay

Phonak Stick and Stay

Totaal prijs:

15,95
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

Transparante stickers die speciaal zijn ontworpen om de hoortoestellen op de gewenste plaats te houden, bijvoorbeeld achter het oor. De stickers hebben een vorming zodat het goed past op een LIHO- of AHO-hoortoestel. De stickers zijn 23 mm lang x 8 mm breed. De stickers zijn van het merk Phonak maar zijn niet merk gebonden. Heeft u een ander merk hoortoestel dan passen deze stickers vaak ook. De stickers zijn grotendeels bedoeld voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen de stickers gebruiken. Dit kan handig zijn als u een bril draagt in combinatie met een AHO-hoortoestel.

De sticker plakt u op het hoortoestel en vervolgens op de gewenste plek op de huid. De stickers zijn bio-compatibel. Dit betekent dat het geen resten achter laat op de huid of het toestel. Daarnaast is het pijnvrij en kunnen de stickers eenvoudig worden aangebracht en verwijderd.

Een pakket Stick 'n Stay bevat 30 stickers. De verpakking beschermt de stickers tegen vuil of beschadiging.

Plus- en minpunten

Houd de hoortoestellen op de gewenste plaats
Vooral handig voor kinderen
Stickers laten geen resten achter
Passen op alle merken AHO-hoortoestellen

De specs van de Phonak Stick and Stay op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13