De nieuwste hoorapparaten nu beschikbaar voor een tegemoetkoming

De nieuwste hoorapparaten nu beschikbaar voor een tegemoetkoming

Signia Styletto AX

De Signia Styletto AX hoorapparaten hebben een stijlvol en uniek design. Het design zorgt ervoor dat het hoorapparaat tijdens het dragen stijlvol en strak achter het oor zit. Hierdoor valt het hoorapparaat minder op. Doordat het een ander design heeft hoeft u zich geen zorgen te maken dat het draagcomfort minder is dan bij andere hoorapparaten.

De Signia Styletto AX is een oplaadbaar hoorapparaat en draait op het AX-platform. Deze afkorting staat voor Augmented Xperience. De techniek splitst geluiden in tweeën en past dit vervolgens apart van elkaar aan. De aanpassing van het geluid is bij iedere drager verschillend. Het wordt namelijk aangepast op de persoonlijke voorkeuren en het gehoorverlies van de drager. Spraak- en omgevingsgeluiden worden apart verwerkt, hierdoor zijn er meer mogelijkheden in de optimalisatie. Tenslotte wordt en het geluid na verwerking weer als één geluid doorgestuurd naar het trommelvlies. Dit gebeurt allemaal in enkele milliseconden. Bekijk de Signia Styletto AX hoorapparaat hieronder:

ReSound ONE 88

De ReSound ONE 88 is een oplaadbaar achter-het-oor hoorapparaat. Dit hoorapparaat is een krachtig apparaat geschikt voor de zwaardere gehoorverliezen. Het is dan ook alleen te dragen met een opmaat gemaakt oorstukje. De techniek van de ReSound ONE zorgt ervoor dat de drager in elke omgeving de beste instellingen krijgt. Het beschikt over een automatische omgevingsscan. De spraakverstaanbaarheid verbetert en de luisterinspanning vermindert. Daarnaast kan u met de “Ultra Focus” extra focus leggen op uw gesprekspartner in de meest rumoerige situaties. Bekijk de ReSound ONE 88 hoorapparaten hieronder:

Oticon More miniRITE T

De Oticon More miniRITE T draait op een 312-batterij en beschikt over een ringleiding. Het is de opvolger van de Oticon Opn S hoorapparaten. In 2021 bracht Oticon het eerste Oticon More hoorapparaat uit; een oplaadbare variant. De technologie in de Oticon More blijft hetzelfde. Het maakt gebruik van DNN (Deep Neural Network). Een techniek die het brein van de drager ondersteunt en het op de meest natuurlijke en effectieve manier laat werken. Het biedt toegang tot wel 12 miljoen real-life geluidsscénes en is in staat om alle geluiden ter wereld te herkennen. Bekijk de Oticon More miniRITE T hoorapparaten hieronder:

Bernafon Alpha miniRITE T

De Bernafon Alpha miniRITE T is een hoorapparaat dat voorheen als oplaadbaar hoorapparaat is geïntroduceerd door Bernafon. Zij hebben de productfamilie uitgebreid met een batterijversie van de Alpha hoorapparaten. De technologie blijft hetzelfde als de andere varianten. Het is geïnspireerd door dieren met een uitzonderlijk gehoor, zoals een wolf. Het is het eerste hoorapparaat dat gebruik maakt van een “Hybrid Technology”.  Het zorgt voor een beter spraaksignaal en natuurlijke omgevingsgeluiden, dankzij twee signaalverwerkingsmethoden. De Bernafon Alpha biedt een goede balans tussen luisteren, spraakverstaanbaarheid en geluidskwaliteit. Bekijk de Bernafon Alpha miniRITE T hoorapparaten hieronder:

Philips HearLink miniRITE T

De Philips HearLink miniRITE T is een uitbreiding op het Philips assortiment. In de RIZIV-update van november 2021 werden de Philips HearLink hoorapparaten in België geïntroduceerd. Eerder was alleen het premium model met een oplaadbare batterij beschikbaar, echter komt daar nu verandering in. De Philips HearLink miniRITE T draait op een 312-batterij en beschikt over een ringleiding. In de techniek verandert er niets. Het verlichten van de luisterinspanning binnen complexe omgevingen blijft de focus. Ook de muziekervaring staat hoog in het vaandel. Philips heeft daarom een speciaal muziekprogramma ontworpen, om de klanken zo realistisch mogelijk te laten klinken voor de échte muziekliefhebber! Bekijk hieronder de Philips HearLink miniRITE T hoorapparaten:

Signia Insio Charge&Go AX (nog niet beschikbaar)

De Signia Insio Charge&Go AX wordt het nieuwste oplaadbare in-het-oor-hoorapparaat van Signia. De hoorapparaten zijn nog niet beschikbaar, maar staan al wel vermeld op de RIZIV-lijst. Dit betekent dat bij de officiële introductie de Signia Insio Charge&Go AX direct beschikbaar is voor een tegemoetkoming. Wij verwachten dat het hoorapparaten rond de zomer van 2022 beschikbaar zal zijn bij Oogvoororen.be.

Hit hoorapparaat wordt het eerste IHO-hoorapparaat met de AX-technologie. Een opmaat gemaakt hoorapparaat dat vrijwel onzichtbaar is tijdens het dragen en beschikt over de nieuwste techniek en mogelijkheden. Wij kijken in ieder geval uit naar de officiële introductie en houden u hierover graag op de hoogte!

  • Signia Insio Charge&Go AX 7
  • Signia Insio Charge&Go AX 5
  • Signia Insio Charge&Go AX 3
      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.9 uit 17 reviews

Zeer goed produkt

Lees meer

      9.4 uit 2013 reviews Lees ze allemaal