Oogvoororen.be opent hoofdkantoor en hoorcentrum in Wiekevorst

Oogvoororen.be opent hoofdkantoor en hoorcentrum in Wiekevorst

Wiekevorst, 2 juli 2024 – Met trots kondigt Oogvoororen.be de opening aan van haar splinternieuwe hoofdkantoor en hoorcentrum in Wiekevorst (Heist-Op-Den-Berg). Deze nieuwe locatie, gelegen aan Wiekevorst-Dorp 55 A, vervangt de vestiging in Herentals. Klanten die gewend zijn om naar Herentals te komen, zijn vanaf nu van harte welkom in Wiekevorst.

Het nieuwe hoofdkantoor en hoorcentrum in Wiekevorst markeert een belangrijke mijlpaal. Na in 2019 gestart te zijn vanuit een enkel kantoortje in Herentals is Oogvoororen.be inmiddels, na het extra huren van nog twee kantoren, daar uit zijn jasje gegroeid. Na een zoektocht heeft Oogvoororen.be uiteindelijk haar intrek genomen in het voormalig bankkantoor in Wiekevorst, waarvan enkele mooie elementen behouden zijn gebleven.

Bezoekers van het nieuwe hoofdkantoor en hoorcentrum zullen hier ook meteen de voordelen van genieten. Voor het gebouw zijn parkeerplekken beschikbaar voor de klanten. Binnenin is het ruimtelijk ingericht met een ruimte voor de audioloog en voldoende ruimte voor ondersteunend personeel. Oogvoororen.be is zeer verheugd om haar intrek te nemen in deze prachtige nieuwe locatie en kijkt ernaar uit om daar zijn klanten te mogen verwelkomen.

Zoals altijd kunnen klanten in ons hoorcentrum terecht voor uitgebreide hoortesten, deskundig advies, het aanmeten van nieuwe hoorapparaten en hoogwaardige service. Wij blijven uitsluitend op afspraak werken om elke klant de persoonlijke aandacht en zorg te kunnen bieden die hij of zij verdient.

Het nieuwe hoorcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie over het hoorcentrum, onze diensten of het maken van een afspraak, kunnen klanten onze website bezoeken of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Adres Hoorcentrum Wiekevorst: 
Wiekevorst-Dorp 55 A
2222 Wiekevorst (Heist-Op-Den-Berg)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur

Wij kijken ernaar uit om al onze klanten te verwelkomen in ons prachtige nieuwe hoorcentrum in Wiekevorst.

Voor meer informatie:
Oogvoororen.be
https://oogvoororen.be/
0800 26542
info@oogvoororen.be

      9.9 uit 19 reviews

Prijs/ kwaliteit zeer goed

Lees meer

      9.8 uit 12 reviews

Geweldige apparaten, een echte aanrader.

Lees meer

      9.6 uit 72 reviews

100% tevreden!

Lees meer

      9.4 uit 2079 reviews Lees ze allemaal