Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Beltone klikt u hier.

 • Trust 6 64
 • Trust 6 64
 • Trust 6 64
 • Trust 6 64

Beltone Trust 6 64

Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Het leven zit vol met leuke verrassingen! Van plezier hebben met vrienden en familie tot reizen voor zaken of plezier, het moet mogelijk zijn om hier allemaal van te genieten. En uw gehoor moet geen reden zijn om een van deze geweldige ervaringen te missen.

De Beltone Trust bereidt u voor op de speciale momenten in het leven, waar u ook bent. Het biedt een exceptioneel geluid, discreet en aangepast aan uw wensen. U verdient het beste, en de Beltone Trust geeft u gehoor op een nieuw niveau. De Remote Care™ geeft u de mogelijkheid om waar en wanneer u ook bent uw hoortoestellen aan te passen met een audicien, zodat u geen moment meer hoeft te missen. De Beltone Trust is uw vertrouwde partner welke u helpt om het meeste uit het leven te halen.

Vertrouw op gepersonaliseerd en natuurlijk geluid van de Beltone Trust

De hoortoestellen van Beltone Trust geven een geweldige ervaring in horen. Gemiddelde hoortoestellen vinden het lastig om het selectieve luisteren mogelijk te maken, wat het luisteren zo natuurlijk laat klinken. Door middel van twee baanbrekende innovaties maakt de Beltone Trust het mogelijk om natuurlijk te luisteren: Personal Sound ID™ en Crosslink Directionality™2. 

Vertrouw op een discreet design van de Beltone Trust

Met de Beltone Trust voelt u zich altijd comfortabel, terwijl niemand zal merken dat u een hoortoestel in heeft. U kunt kiezen uit een assortiment van verschillende kleuren zodat het hoortoestel altijd bij u past. De Beltone Trust is een klein, nagenoeg onzichtbaar toestel wat gebouwd is om lang mee te gaan. De HPF80 NanoBlock  bekleding zorgt er voor dat vocht en vuil geblokkeerd wordt terwijl de Wind Noise Reduction het makkelijk maakt om van winderige dagen te genieten. Of u nu binnen aan het praten bent met vrienden of buiten op een windige dag, u hoeft zich geen zorgen te maken over uw hoortoestellen.

 Vertouw op een uitstekende service van de Beltone Trust

De Beltone Trust biedt u Beltone Remote Care, welke u de beste gepersonaliseerde hoorzorg ervaring mogelijk geeft. Deze exclusieve revolutionaire technologie maakt het mogelijk om uw hoortoestellen bij te stellen waar u ook bent. U hoeft alleen een verzoek te sturen naar de app waarna u in contact komt met een audicien. U kunt hiermee uw instellingen op verzoek bij laten werken, waar en wanneer u ook bent.

 Heeft de Beltone Trust uw interesse gewekt?

Wanneer u meer informatie wilt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, en dan helpen we u graag verder. Wij kunnen u verder helpen met uw wensen en kunnen u advies geven over wat bij uw levensstijl past.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Trust 6 64

Beltone Trust 6 64
Trust 6 64 1.195,00
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Trust 6 64 1.195,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2017
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 16
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Locatieherkenning
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies