• Nera2 Pro miniRITE
  • Nera2 Pro miniRITE
  • Nera2 Pro miniRITE
  • Nera2 Pro miniRITE

Oticon Nera2 Pro miniRITE

Uw eigen opleg 1.245,00

30 dagen proberen. Niet tevreden? 100% geld terug garantie.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoorapparaat tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leenhoorapparaten, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Nera2 – voor eenvoudige gesprekken

Verbeterd spraakverstaan met minder inspanning betekent dat u meer van het leven en alle momenten kunt genieten. Met een superieure geluidskwaliteit en meer mogelijkheden voor personalisatie, laat Nera2 u geluiden horen zoals u deze wilt horen.
 

Gemakkelijk verstaan
Nera2 hoortoestellen doen veel meer dan alleen geluid versterken. Met drie van de Oticon BrainHearing™ technologieën krijgt u een natuurlijkere luisterervaring. Spatial Sound, Free Focus en YouMatic werken samen voor verbeterd spraakverstaan - zelfs in luidruchtige omgevingen.

Pas het geluid aan op uw leven
Niemand hoort op dezelfde manier en geen enkele levensstijl is gelijk. Nera2 geeft uw audicien vele mogelijkheden om het geluid aan te passen aan uw persoonlijke luistervoorkeuren.

Geniet meer van alle momenten in het leven
Als u de juiste passing en geluid heeft gevonden, kunt u beter deelnemen aan gesprekken, zelfs in uitdagende omgevingen zoals drukke ruimtes. Bovendien zorgt de nieuwe Soft Speech Booster ervoor dat het veel gemakkelijker is om deel te nemen aan rustige privégesprekken.

Oticon ConnectLine – blijf verbonden
Samen met Nera2 maken de ConnectLine-apparaten het eenvoudiger om contact te houden met familieleden op afstand en stellen ze u in staat om van meer soorten entertainment te genieten. Telefoneren, videochatten, naar muziek luisteren of televisiekijken - het is nu allemaal eenvoudiger dan ooit tevoren.

Nera2 – beter luisteren, meer verstaanbaarheid

Nera2 is voorzien van drie Oticon BrainHearing™ technologieën die u een nog betere luisterervaring geven. Door het leveren van geluiden waar uw hersenen betekenis aan kunnen geven, kunt u spraak beter verstaan en deelnemen aan wat er rondom u gebeurt.

Daarom is Nera2 een geweldige hooroplossing:

Spatial Sound Advanced – neem deel aan wat er rondom u gebeurt 
Uw Nera2 hoortoestellen werken samen en helpen het natuurlijke vermogen van uw hersenen om de wereld rondom u uiteen te houden. U kunt gemakkelijker bepalen waar elk geluid vandaan komt, zodat u kunt beslissen waar u uw aandacht op wilt richten.

Free Focus – zoom in op datgene wat belangrijk is
Er is vaak een specifieke stem of geluid waarop u zich wilt concentreren. Met Free Focus kunt u inzoomen op hetgeen dat belangrijk is, zelf als er afleidende geluiden rondom u zijn. Nera2 heeft vier verschillende directionele standen voor gedegen spraakverstaan.

YouMatic – vorm het geluid dat bij u past
De manier waarop u hoort is net zo uniek als uw DNA, en de manieren waarop onze hersenen geluiden interpreteren zijn verschillend voor elke persoon. YouMatic in uw Nera2 kan worden aangepast aan uw persoonlijke luistervoorkeuren om u een zo aangenaam en natuurlijk mogelijke luisterervaring te geven.

Soft Speech Booster – hoor de subtiele details 
Zachte spraak en subtiele geluiden kunnen moeilijk te horen zijn. Soft Speech Booster maakt gedempte geluiden en zachte stemmen duidelijker, zodat uw delicate momenten en privégesprekken verrijkt worden.

Inium Sense feedback shield 
Het geavanceerde Inium Sense feedback shield van Oticon beschermt u tegen ongewenst fluiten, maar geeft u nog steeds een duidelijk en natuurlijk geluid.

9.3
     
3 reviews

      8.6 / 10
01 Aug 2019

Complimenten voor Oog voor Oren!!

Al 14 jaar, vanaf mijn 47ste jaar, maak ik gebruik van hoortoestellen, waarvan 7 jaar heel tevreden over de Oticon hoortoestellen. 14 jaar geleden ben ik door de KNO arts doorverwezen naar een , zoals hij zei " goede opticien". Omdat de prijzen/kwaliteit van hoortoestellen niet transparant zijn was het moeilijk om te vergelijken. Toen ik begin dit jaar weer toe was aan nieuwe toestellen, ging ik naar mijn opticien. Ik schrok van de prijzen en kreeg te horen dat de Oticon niet door de verzekeraar vergoed werden. Ik probeerde de Oticon Nera2 hoortoestellen uit, zocht op internet naar prijzen van de hoortoestellen en kwam uit op Oog voor Oren. Een verschil van €900,00 per paar, daar schrok ik wel van. Uitleg van de andere opticien was dat de service niet optimaal was. Hij kon ook wel leveren voor iets meer dan die prijs, maar dan kreeg ik maar 2 jaar service. Uiteindelijk heb ik toch een afspraak gemaakt met Sandra Bartolome in Eindhoven. Alles werd haarfijn uitgelegd. Wat onder Service viel en wat niet. De prijzen zijn helemaal transparant. En niet te vergeten het gehooronderzoek. Mijn gehoor is nergens zo uitbreid getest als bij Sandra. (ik ben ook nog bij andere opticiens geweest)
3 maanden na aanschaf ben ik nog benaderd door OogvoorOren met de vraag of ik tevreden ben en of ik nog een controle afspraak nodig heb. Ik zie nu in dat ik bij de andere opticien afhankelijk werd gemaakt. Voor ieder wissewasje moest ik naar hem toe.
Ik weet nu precies waar ik voor betaal. Daarnaast krijg ik via OogvoorOren wel een vergoeding van de verzekering. Alles bij elkaar scheelde dat toch een grote som geld. Mijn complimenten voor Oog voor oren!!

Oticon Nera2 wordt vergoed door de verzekering bij Cat 4
Transparantie door OogvoorOren
Onderzoeken optimaal
Prijzen zijn veel lager dan bij andere opticiens
Er zijn betere gehoortoestellen, maar die worden niet vergoed door de verzekering
Prijzen oticon hoog, maar dit zijn wel de audi's onder de gehoortoestellen
Nederland Imelda - Oticon Nera2 Pro miniRITE
Deze review komt van één van onze andere websites
      9.4 / 10
10 Oct 2018

een groot vakman die mijn gehoortoestellen heeft afgesteld

na 6 maanden bij diverse audiciens en 8 verschillende gehoortoestellen hebben gehad,heb ik oogvoororen gebeld binnen een week was de audicien bij mij thuis en heeft hij de juiste gehoortoestellen aanbevolen na 14 dagen had ik de nieuwe toestellen en zijn zeer goed afgesteld hij is nog een keer langs geweest voor na controle. ik ben zeer tevreden en blij met deze toestellen

snelle service
niet duur
Nederland Piet - Oticon Nera2 Pro miniRITE
Deze review komt van één van onze andere websites
      10 / 10
11 May 2018

Goede service prijs kwaliteit goed vakmensen

Ik heb een zeer goede ervaring met oog voor oren Ik woon in Almelo en hier is ook een service punt. Het is mijn eerste toestel en heb was direkt goed. Ik ben erg tevreden met mijn Nera 2. Ik heb gelijk een afspraak voor mijn schoonmoeder gemaakt zij is slecht ter been en de audicien komt gewoon aan huis

Goede service Zowel aan huis of op de zaak
Audicien is proffessioneel en staat altijd voor ons klaar
Lange probeertijd
Nederland Ina - Oticon Nera2 Pro miniRITE
Deze review komt van één van onze andere websites

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Nera2 Pro miniRITE

Oticon Nera2 Pro miniRITE
Nera2 Pro miniRITE 1.245,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype ZL312

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Nera2 Pro miniRITE 1.245,00
Algemeen
Kanalen 20
Banden 12
Luisterprogramma's 4
Reviews      
Batterijtype ZL312
Releasejaar 2015
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Ruis/ tinnitusmaskeerder
Online aanpasbaar
Windruisonderdrukking
Muziek modus
Binaurale directionaliteit
Software/firmware updates
Ear-to-ear communicatie
Rumoeronderdrukking
360 graden spraakverstaan
Omgevingsadaptie
Echoreductie
Eigen stem herkenning
Spatial awareness
Spraakherkenning

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
1.96 / maand

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies