Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

 • Nera2 Pro Ti - miniRITE
 • Nera2 Pro Ti - miniRITE
 • Nera2 Pro Ti - miniRITE
 • Nera2 Pro Ti - miniRITE

Oticon Nera2 Pro Ti - miniRITE

Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De Nera2 hoortoestellen zorgen voor een verbeterd spraak verstaan met minder inspanning. Dit betekent dat u meer van het leven en alle momenten kunt genieten. Met een superieure geluidskwaliteit en meer mogelijkheden voor personalisatie, laat Nera2 u geluiden horen zoals u deze wilt horen. De Nera2 hoortoestellen doen veel meer dan alleen geluid versterken. Met drie van de Oticon BrainHearing™ technologieën krijgt u een natuurlijkere luisterervaring. Spatial Sound, Free Focus en YouMatic werken samen voor verbeterd spraak verstaan - zelfs in luidruchtige omgevingen. De Nera2 geeft ook meerdere mogelijkheden om het geluid naar uw persoonlijke luistervoorkeuren aan te passen die bij uw levensstijl hoort. Als de juiste instellingen voor uw persoonlijk zijn gevonden, kunt u beter deelnemen aan gesprekken, zelfs in uitdagende omgevingen zoals drukke ruimtes. Bovendien zorgt de nieuwe Soft Speech Booster ervoor dat het veel gemakkelijker is om deel te nemen aan rustige privégesprekken.

De combinatie van de Nera2 en ConnectLine-apparaten maken het tevens eenvoudiger om contact te houden met familieleden op afstand en stellen ze u in staat om van meer soorten entertainment te genieten. Telefoneren, videochatten, naar muziek luisteren of televisiekijken - het gaat eenvoudiger dan ooit tevoren.

Daarnaast beschikt de Nera2 over verschillende indrukwekkende technologieën. Het gebruikt drie Oticon BrainHearing technologieën die u een nog betere luisterervaring geven. Door het leveren van geluiden waar uw hersenen betekenis aan kunnen geven, kunt u spraak beter verstaan en deel wat er rondom u gebeurt. De Spatial Sound Advanced-technologie zorgt ervoor dat de hoortoestellen samenwerken met uw hersenen en helpen u eenvoudiger te bepalen waar het geluid vandaan komt, zo kunt u makkelijker ergens de focus op leggen. Hier helpt de Free Focus-technologie ook mee. Dit helpt u echt in te zoomen op zaken die u graag wilt verstaan en bijwonen. De YouMatic-technologie zorgt ervoor dat u een zo persoonlijk mogelijke luisterervaring ervaart. De Soft Speech Booster-technologie zorgt ervoor dat zachtere en subtielere geluiden duidelijker naar voren komen en dus beter te horen zijn. De laatste technologie is de Inium Sense Feedback Shield. Dit geeft bescherming tegen ongewenst fluiten.

In de Nera2 Pro Ti hoortoestellen is er ook tinnitusbehandeling aanwezig. Dit programma zorgt voor aanpasbare geluidsstimuli, inclusief rustgevende oceaangeluiden. Door toevoeging van geluid, kan het verschil tussen uw tinnitus en de omgeving verminderen en zorgen dat uw tinnitus minder merkbaar is. Uw audicien kan u informatie geven over de tinnitusondersteuning van Nera2.

10
     
1 reviews

      10 / 10
26 Mar 2019

Een dikke 10!

Zeer goede begeleiding door Bob Oukes. Nog bedankt hiervoor!!! Ik zal oog voor oren aanbevelen bij familie en kennissen.

Persoonlijke begeleiding
Goede uitleg
Tijd speelt geen rol
Een dikke 10
geen
Deze review komt van één van onze andere websites

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Nera2 Pro Ti - miniRITE

Oticon Nera2 Pro Ti - miniRITE
Nera2 Pro Ti - miniRITE 1.395,00
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Nera2 Pro Ti - miniRITE 1.395,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2015
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 8
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Brochure Nera2 Pro.pdf

Brochure Nera2 Pro.pdf

Gebruikersaanwijzing Nera2 Pro miniRITE.pdf

Gebruikersaanwijzing Nera2 Pro miniRITE.pdf

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies