• Virto B70 Titanium NW
 • Virto B70 Titanium NW
 • Virto B70 Titanium NW
 • Virto B70 Titanium NW

Phonak Virto B70 Titanium NW

Prijs | Toon de berekening 1.625,00 Eigen opleg: 814,55 na tegemoetkoming voor een 65-plusser.
Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Virto B-Titanium bevat AutoSense OS™. Deze past zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld. Bij de ontwikkeling van de Virto B-Titanium-hoortoestellen met het nieuwe AutoSense OS is rekening gehouden met uw alledaagse luistersituaties, waardoor de toestellen zich naadloos aanpassen, waar u ook bent. AutoSense OS analyseert iedere 0,4 seconden de geluiden om u heen en kan identificeren of u zich in een rumoerig restaurant, de auto, een concerthal of thuis bevindt. Het hoortoestel is gebaseerd op meerdere functies en voegt deze vervolgens samen om zich nauwkeurig aan te passen aan uw geluidsomgeving.

8.6
     
1 reviews

      8.6 / 10
25 Jan 2018

Fijne Phonak kwaliteit voor kritische klant door vakkundige en service gerichte audicien.

Ondanks ik 40 jaar toestellen draag waarvan de laatste Phonak achter het oor, moest ik even wennen bij weer twee in het hoor apparaten. Wennen aan alle geluiden in een druk leven, werk, privé en bij de vereniging. Even twee weken doorzetten en daarna ging het een stuk beter.
Hierop heeft OogvoorOren goed ingespeeld door het toestel aan te passen (letterlijk) door grotere ventingkanaal te laten maken, met de daarbij aangepaste instellingen waarbij voldoende mogelijk is. Ik heb mijn wensen steeds bijgehouden en irritaties genoemd. Deze zijn allemaal door de audicien in het toestel opmaat aangepast. (bijvoorbeeld handgeklap irriteerde mij enorm). Vraag ook vooral je omgeving, die hebben vaak goede tips en kunnen je "in de gaten houden" over je eigen hoorgedrag. (nadeel, buitenstaanders zien deze mooie kleine toestellen niet).
Muziek klinkt enorm mooi (kwaliteit) en ik hoor echt (weer) meer dan met de oude toestellen, vooral fijne niet storende geluiden in de omgeving (die er wel bij horen).
De thuisbezoeken waren prettig, de audicien komt bij je wanneer je dat het beste uitkomt. Meestal netjes op tijd. Lukte dat niet, kreeg ik netjes een appje. Extra afspraken waren makkelijk gemaakt. Na opsturen voor de aanpassing aan het toestel ontving ik de toestellen veilig verpakt aangetekend terug. (instellen doet de audicien thuis)

Echt heel klein en sterk
Fantastisch geluid
Goed in spraakverstaan
Prettig op de fiets
Blijft erg prijzige techniek
Knopje vind ik wat onhandig (druk je snel in)
Deze review komt van één van onze andere websites

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Virto B70 Titanium NW

Phonak Virto B70 Titanium NW
Virto B70 Titanium NW 1.625,00
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Virto B70 Titanium NW 1.625,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2017
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 5
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies