• EduMic
  • EduMic
  • EduMic
  • EduMic
     
Lees alle 2 reviews

EduMic

Totaal prijs:

650,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 19,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestelling worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd, inclusief track & trace.

Omschrijving

Lawaai, afstand en galm kunnen uitdagingen creëren in het moderne klaslokaal voor leerlingen met gehoorverlies. Oticon EduMic is het nieuwe draadloze externe microfoonsysteem voor ondersteuning in het klaslokaal. EduMic levert uitstekende geluidskwaliteit en geeft stabiele en duidelijke toegang tot de stem van de leerkracht. De EduMic is eenvoudig te gebruiken en comfortabel om te dragen. Het wordt aan de kleding van de leerkracht bevestigd of hangt rond de nek met een draagkoord. EduMic heeft een slank, lichtgewicht ontwerp, biedt een stabiel signaal en maakt verbinding met een onbeperkt aantal hoortoestellen. Via EduMic kunnen leerkrachten het geluid van een computer, smartboard of tablet rechtstreeks naar de hoortoestellen van de leerlingen sturen. Bovendien werkt EduMic ook met bestaande externe microfoonsystemen in het klaslokaal. EduMic is compatibel met alle 2,4 GHz Oticon hoortoestellen die gebaseerd zijn op het Velox™ en Velox S™ platform. Zoals o.a. de Oticon Opn Play™ en Oticon Xceed Play hoortoestellen.

Let op! Wilt u de Edumic aanschaffen met vergoeding dan is het belangrijk om te weten dat de Edumic weliswaar onder soloapparatuur valt maar desondanks niet gedeclareerd kan worden bij de zorgverzekeraar. Als audicien is het niet mogelijk om een declaratie in te sturen voor soloapparatuur en de fabrikant heeft geen overeenkomst met de verzekeraars. In de praktijk komt het er op neer dat de kosten dus voor eigen rekening komen.

Weet u niet zeker of dit accessoire geschikt is voor uw situatie of Oticon hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Speciaal voor leerkrachten
Geluid via computer direct naar hoortoestellen van leerling sturen
Geschikt voor Oticon hoortoestellen

De specs van de EduMic op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
9
     
2 reviews

      8 / 10
10 Oct 2023

Goed geluid met verouderde aansluiting / verbinding

Goed geluid voor online teams meetings door verbinding met PC. Maar onbegrijpelijk dat hoortoestelfabrikanten zo traag technieken oppakken. In dit geval:
- het zou goed zijn als er bluetooth v5 op zit dit wel verbind met de PC - gehoorapparaten doen het namelijk niet
- er zit een USB-2 mini stekker aan om op te laden :( Alles gaat nu naar USB-3! Waarom teruggrijpen op deze oude stekker waardoor je extra snoertjes nodig hebt?

geluid
USB2 mini stekker ipv USB3
Geen Bluetooth v5
Nederland Geraldo EduMic
Deze review komt van één van onze andere websites
      10 / 10
27 Apr 2021

Flexibiliteit heeft z'n prijs

De EduMic gekocht voor de entertainment in een vliegtuig en als streamer voor mijn PC. Dit alles is mogelijk door de 3.5 mm connector welke de ConnectClip zo node mist. Werkt prima.

De EduMic geeft een beter geluid van je gesprekspartner dan de ConnectClip.Een hele investering maar is het zeker waard.

3.5 mm connector
lang werkzaam op batterij
Duur
Deze review komt van één van onze andere websites