De nieuwste hoorapparaten nu beschikbaar voor een tegemoetkoming (oktober 2022)

De nieuwste hoorapparaten nu beschikbaar voor een tegemoetkoming (oktober 2022)

In deze blog leest u alles over de nieuwe hoorapparaten die vanaf 1 oktober 2022 beschikbaar zijn voor een tegemoetkoming. Alle hoorapparaten zijn direct beschikbaar bij Oogvoororen.be.

ReSound hoorapparaten

ReSound brengt twee nieuwe hoorapparaten op de markt in België; ReSound OMNIA en Custom made by ReSound.

ReSound OMNIA

De ReSound OMNIA-hoorapparaten zijn beschikbaar in oplaadbaar en met batterij. Het is een luidspreker-in-het-oor hoorapparaat dat lijkt op zijn voorganger de ReSound ONE. Het verschil met de ReSound ONE zit in de audiologische techniek. De techniek focust zich op het horen in rumoer en het beter verstaanbaar maken van de dagelijkse geluiden van de wereld. Volgens ReSound een verbetering in de spraakverstaanbaarheid van 150%. Het is niet bekend of de 150% verbetering in spraak is vergeleken met de ReSound ONE. Er zijn nog meer technologische verbeteringen toegepast in de ReSound OMNIA. Deze zijn hieronder bij de hoorapparaten zelf te bekijken.

Custom made by ReSound

Dit is het nieuwste in-het-oor hoorapparaat van ReSound. Een opmaat gemaakt hoorapparaat voor elke gehoorgang, met een modern design. Wij vinden het design een beetje afgeleid van earbuds, die men koopt voor muziek. Deze hoorapparaten zijn oplaadbaar en verkrijgbaar in twee varianten: in-het-oor (IHO/ITE) en in-het-kanaal (ITC). De ITC-variant is de kleinste.

De techniek is vergelijkbaar aan de ReSound ONE-hoorapparaten. Er zijn twee geïntegreerde microfoons die zich aanpassen aan elke situatie en daar ook verbetering bieden. Het is vrij uniek dat er twee microfoons in deze kleine hoorapparaten zitten. Dit is vaak niet mogelijk, omdat IHO-hoorapparaten simpelweg te klein zijn voor de technologie. Ook streamen met Apple en Android is geen probleem. Lees meer over alle functies bij de hoorapparaten.

Phonak hoorapparaten

Phonak introduceert meerdere hoorapparaten met de Paradise-technologie in België; Phonak Virto Paradise, Phonak Audéo Life en Phonak Audéo Fit.

Phonak Virto Paradise

De Phonak Virto Paradise is een in-het-oor hoorapparaat van Phonak en de opvolger van de Phonak Virto Marvel hoorapparaten. De naam van deze hoorapparaten vertelt eigenlijk al dat het geïnspireerd is op de Paradise-techniek. Deze productfamilie heeft veel verschillende varianten. Wij lichten twee varianten kort toe; Virto Titanium en Virto 312.

De Phonak Virto Paradise Titanium is het kleinste IHO-hoorapparaat van Phonak. De behuizing is gemaakt van titanium en daardoor 15 keer sterker dan een normale behuizing. Daarnaast is titanium ook anti-allergeen. De techniek van het hoorapparaat biedt meer comfort en minder luisterinspanning in het dagelijks leven. De premium-modellen (P90) beschikken over een speciale spraakversterking en dynamische rumoeronderdrukking. Wanneer u vaak audio streamt vanaf uw externe apparaten, dan is de Phonak Virto Paradise 312 meer geschikt.

In tegenstelling tot de andere varianten uit de Virto Paradise familie is dit de enige die draadloos audio kan streamen vanaf Apple- en Android-apparaten. Daarnaast ook de enige die onze audiciens online kunnen bijregelen. Verder heeft het hoorapparaat precies dezelfde audiologische techniek als de rest. Lees meer over de varianten hieronder.

Phonak Audéo Life

Dit is het eerste hoorapparaat van Phonak dat beter bestand is tegen water en vocht. Phonak noemt dit zelf waterbestendig+. De Phonak Audéo Life is bestand tegen zoet water, zout water, zwembadwater en zweet. Het toestel blijft beschermt tot een diepte van maximaal 50 centimeter. U hoeft zich geen zorgen meer te maken bij een harde regenbui buiten of wanneer u tijdens het sporten veel transpireert. Wij raden het echter wel af om niet met de hoorapparaten te duiken, vanwege de kans om ze te verliezen. Betreft de techniek is het identiek aan de Audéo Paradise hoorapparaten; comfort, bewegingssensoren en kunstmatige intelligentie.

Phonak Audéo Fit

De Phonak Audéo Fit is een innovatief hoorapparaat van Phonak. Op het gebied van prestaties en technologie is het identiek aan de Audéo Paradise. Wat dit hoorapparaat uniek maakt is de mogelijkheid om uw fysieke activiteit te meten. Doormiddel van een sensor in de luidspreker/receiver meet het toestel uw hartslag, aantal stappen en draagtijd. Daarnaast kunt u in combinatie met de myPhonak App zelfstandig spelen met de verschillende functies en persoonlijke doelen instellen. Het hoorapparaat is echt geschikt voor mensen die vaak een wandeling maken, sportief bezig zijn of van leuke gadgets houden. Bekijk het hoorapparaat hieronder.

Signia hoorapparaten

Signia introduceert de batterij-variant van de Signia Pure Charge&Go AX; Signia Pure 312 AX.

Signia Pure 312 AX

Het hoorapparaat draait op een 312-batterij en heeft een gemiddelde gebruiksduur van 4 dagen. Het design is door de batterij wat kleiner dan de oplaadbare-variant. Betreft techniek is het identiek aan elkaar. Een helder spraakverstaan in alle omgevingen en ingebouwde bewegingssensoren. Op basis van beweging schakelt het hoortoestel tussen verschillende instellingen passend bij het gehoorverlies. Daarnaast biedt de Signia App nog handige functies in combinatie met dit hoortoestel. Lees meer hieronder.

Audio Service hoorapparaten

Audio Service introduceert oplaadbare in-het-oor hoorapparaten; Audio Service LI 7.

Audio Service LI 7

De hoorapparaten lijken op de Insio Charge&Go AX hoorapparaten van Signia. Dit zijn opmaat gemaakte hoorapparaten voor elke gehoorgang en zijn verkrijgbaar in twee varianten: IHO/ITE en ITC. Deze toestellen beschikken ondanks het kleine formaat over bewegingssensoren en direct streaming met Apple en Android. U krijgt dus voor elke situatie de meest geschikte audiologische instellingen. Daarnaast kunt u eenvoudig uw favoriete muziek luisteren en telefoongesprekken voeren via uw hoorapparaten. Lees meer bij de hoorapparaten hieronder.

      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.9 uit 17 reviews

Zeer goed produkt

Lees meer

      9.4 uit 2013 reviews Lees ze allemaal