De nieuwste hoorapparaten nu beschikbaar voor een tegemoetkoming (november 2021)

Oticon More

De Oticon More is de opvolger van de populaire Oticon Opn S hoorapparaten. Tevens het eerste hoorapparaat dat gebruik maakt van DNN (Deep Neural Network). Een technologie die het brein van de drager ondersteunt en het op de meest natuurlijke en effectieve manier laat werken. Toegang tot 12 miljoen real-life geluidsscénes en in staat om alle geluiden ter wereld te herkennen. Bekijk de Oticon More hoorapparaten hieronder:

Signia Active

De Signia Active zijn innovatieve hoorapparaten met een uniek design. Het uiterlijk van de Signia Active lijkt in eerste instantie meer op draadloze oordoppen dan op hoorapparaten. Echter schuilt er voldoende audiologische techniek achter de behuizing en is het een volwaardig hoorapparaat. De Signia Active gebruikt grotere luidsprekers dan ‘normale’ hoorapparaten, waardoor geluids- en muziekbeleving optimaal ervaren kan worden. Bekijk de Signia Active hoorapparaten hieronder:

Signia Pure Charge&Go AX

De Signia Pure Charge&Go AX hoorapparaten zijn Signia’s eerste apparaten op het AX-platform. AX staat voor Augmented Xperience. Deze technologie splitst geluid op in tweeën en past dit los van elkaar aan, op basis van de persoonlijke voorkeuren en het gehoorverlies van de drager. Spraakgeluid wordt los gemaakt van omgevingsgeluid en hierdoor zijn er meer mogelijkheden in de optimalisatie. Na de aparte verwerking van beide geluiden wordt het als één volledig geluid doorgestuurd naar het trommelvlies. Bekijk de Signia Pure Charge&Go AX hoorapparaten hieronder:

Signia Motion Charge&Go X

De Signia Motion Charge&Go X zijn oplaadbare AHO-hoorapparaten met de Xperience-technologie. Ook beschikbaar in een Power- en Super Power-variant. Samen met het Xperience platform en akoestische bewegingssensoren wordt elke omgeving en situatie herkent. Geluiden worden altijd in HD-audio overgedragen. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de Xperience-gebruikers een natuurlijke geluidsbeleving ervaart tijdens beweging. Bekijk de Signia Motion Charge&Go X hoorapparaten hieronder:

Audio Service G6 hoorapparaten

De nieuwste G6-technologie is vanaf nu beschikbaar in alle typen hoorapparaten van Audio Service. De G6-technologie volgt de G5-technologie op. Deze update van de RIZIV-lijst introduceert de Mood (RIC), Duo, P & HP (AHO), Quix (IHO). Audio Service levert betrouwbare audiologische techniek, waarbij spraakverstaanbaarheid in verschillende omgevingen naar boven wordt gebracht, dankzij bewegingssensoren. Bekijk hieronder alle Audio Service G6 hoorapparaten:

Philips HearLink

Philips is een bekende naam binnen de gezondheidszorg. Vanaf nu is het complete aanbod van Philips HearLink hoorapparaten beschikbaar bij Oogvoororen.be. De HearLink-technologie focust op het verlichten van inspanning tijdens het luisteren binnen complexe luisteromgevingen. Ook is er een speciaal muziekprogramma aanwezig. Bekijk het complete Philips HearLink aanbod hieronder:

Bernafon Alpha

De Bernafon Alpha is geïnspireerd door dieren met een uitzonderlijk gehoor, zoals dat van een wolf. Daarnaast is dit het eerste hoorapparaat dat gebruik maakt van “Hybrid Technology”. Deze technologie zorgt voor een beter spraaksignaal en natuurlijke omgevingsgeluiden, dankzij twee signaalverwerkingsmethoden. De Bernafon Alpha is een goede balans tussen luisteren, spraakverstaan en geluidskwaliteit. Bekijk de Bernafon Alpha hoorapparaten hieronder:

Unitron Moxi Blu

De Unitron Moxi Blu hoorapparaten hebben een geavanceerd signaalverwerkingssysteem. Dit systeem ontvangt geluiden in alle omgevingen in 360 graden. Het versterkt de zachte spraak van gesprekpartners. Tevens beschikt het over een PRISM-chip, waardoor er direct audio kan worden gestreamd vanaf alle apparaten. Daarnaast kunnen er twee bluetooth-apparaten tegelijk verbonden worden. Bekijk hieronder de Unitron Moxi Blu hoorapparaten:

      9.9 uit 16 reviews

Heel goed op alle gebied, ik ben blij dat ik Oog voor oren gevonden heb.

Lees meer

      9.4 uit 74 reviews

Top service met de glimlach

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

prijs/kwaliteit een toptoestel

Lees meer

      9.4 uit 2009 reviews Lees ze allemaal