Deep Brown
Granite
Grey
Pearl White
Rose Gold
Sandy Brown
Dark Champagne
Beige
Silver
Black
  • Motion Charge&Go X - Oplaadbaar
  • Motion Charge&Go X - Oplaadbaar

Signia Motion Charge&Go 7 X - Oplaadbaar

Uw eigen opleg 2.095,00

Geheel gratis en vrijblijvend.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoorapparaat tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leenhoorapparaten, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Het hoorapparaat heeft een oplaadbare Li-ion batterij (lithium-ion), die met een volledige oplaadbeurt zorgt voor 24 uur hoorplezier. De Motion Charge&Go X beschikt over de volledige technologie van het Signia Xperience (X) platform. Dat houdt in dat het hoorapparaat altijd voor High Definition (HD) audio zorgt. De spraakverstaanbaarheid in luidruchtige situaties wordt verbeterd en is te horen vanuit elke richting. Ook past het apparaat zich telkens automatisch aan, aan de omgeving van de drager. Dit gebeurd door middel van de ingebouwde akoestische beweginssensoren. Uit onderzoek van Signia is gebleken dat 90% van de Xperience dragers een natuurlijke geluidsbeleving ervaart tijdens beweging. De Xperience chip levert ook Own Voice Processing (OVP) en Digital Sound Processing (DSP). Met OVP maakt het hoorapparaat onderscheidt tussen de stem van de drager en die van andere mensen. Het apparaat herkent wanneer de drager praat met zijn stem. Met DSP heeft Signia 127 scenario's ingebouwd die het hoortoestel herkent en in rumoer de drager nog steeds natuurlijke geluid kan horen. De focus op geluid is 360 graden en wordt herkent vanuit alle richtingen.

Daarnaast is het hoorapparaat op afstand aan te passen door één van onze audiciens middels de Signia Remote Service. In een videogesprek met de audicien vertelt u uw wensen en behoeften, zodat de audicien het hoorapparaat naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Via de Signia App op de smartphone kunt u genieten van een 24/7 support afdeling middels de AI (Artificial Intelligence) Signia Assistent. Ook mag de hedendaagse connectiviteit via bluetooth niet ontbreken. De Motion Charge&Go X is eenvoudig te koppelen met Signia hoortoestelaccessoires en Android en Apple iPhone smartphones.

Plus- en minpunten

Akoestische bewegingssensoren
Verbinding met zowel Android als Apple iPhone smartphones
Eenvoudig verbinden met Signia accessoires
Nieuw en smaller design; vergelijkbaar aan RIC-hoortoestel
Hoortoestel is oplaadbaar
De batterij gaat korter mee dan de andere Motion modellen (24 uur)
Past niet in de nieuwe Dry&Clean charger van Signia
Android telefoons kunnen enkel stream via Streamline Mic

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Motion Charge&Go 7 X - Oplaadbaar

Signia Motion Charge&Go 7 X - Oplaadbaar
Motion Charge&Go 7 X - Oplaadbaar 2.095,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

Motion Charge&Go 7 X - Oplaadbaar 2.095,00
Algemeen
Reviews      
Batterijduur 24 uur
Releasejaar 2021
Android compatibel
iOS compatibel
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Datablad Motion C&G X

Datablad Motion C&G X

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
De oorstukjes
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies