Signia My Wellbeing; nieuwe functie in de Signia App

Signia My Wellbeing; nieuwe functie in de Signia App

Signia heeft voor de Signia AX-hoorapparaten een nieuwe functie in de Signia App toegevoegd. De nieuwe functie heet Signia My Wellbeing en meet uw fysieke activiteiten. In deze blog leest u meer over deze nieuwe functie.

Signia My Wellbeing

De Signia AX-hoorapparaten kunnen met Signia My Wellbeing vanaf nu uw dagelijkse fysieke activiteiten meten. Dit gebeurt met de ingebouwde bewegingssensoren van de hoorapparaten. Deze helpen dus niet alleen bij de omgevingsdetectie wat zorgt voor de beste spraakinstellingen voor elke situatie, maar helpen ook bij uw fysieke gezondheid. De functie in de app veranderd in een soort fitnesstracker, waar u alle beweging per dag of maand in een overzicht kunt inzien. De hoorapparaten meten verschillende aspecten van de fysieke gezondheid, zoals de totale beweging, het aantal stappen, draagtijd van de hoorapparaten en het aantal gevoerde gesprekken. U kunt dagelijkse doelstellingen instellen en de app laat u de progressie zien.

Mocht u Signia AX-hoorapparaten dragen en de Signia App nog niet hebben, dan kunt u deze hieronder downloaden.

Bekijk de pagina’s op onze website die u kunnen helpen bij het koppelen voor Apple en Android.

Privacygegevens

Alle persoonlijke gegevens in de Signia App worden automatisch opgeslagen. Zo kunt u altijd uw gegevens bekijken van de afgelopen perioden. Uw persoonlijke gegevens worden door Signia beschermt. De gegevens worden met niemand gedeeld, alleen met uzelf.

Signia AX-hoortoestellen

Hieronder een overzicht van de Signia AX-hoorapparaten die Signia MyWellbeing ondersteunen:

      9.8 uit 3 reviews

één mailtje is genoeg, en je wordt geholpen.

Lees meer

      9.4 uit 4 reviews

Oogvoororen is een profesionnele instelling en een aanrader

Lees meer

      9.5 uit 109 reviews

Zou zeker terug bij jullie een aankoop doen

Lees meer

      9.3 uit 1775 reviews Lees ze allemaal