Gespreid betalen in 10 maanden

Wilt u graag een hoorapparaat aanschaffen maar betaalt u liever in termijnen? Dat kan bij ons! Wij werken samen met Famed, een bedrijf dat er voor zorgt dat u uw hoorapparaat in termijnen af kunt betalen. De nota wordt in tien dezelfde termijnen gespreid, u ontvangt namens ons een correcte en begrijpelijke nota.

Het minimale bedrag om deel te nemen aan gespreid betalen is 50 euro. Mocht u een toestel uit de Hoorzorg - waar u vergoeding voor krijgt - af willen betalen in termijnen dan kan dat ook. Let wel dat Famed 5 Euro administratiekosten per nota in rekening brengt.

Wij declareren in de meeste gevallen zelf voor u bij de zorgverzekeraar*.
U ontvangt een (rest) nota van Famed in onze naam voor de kosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Indien er sprake is van een gedeeltelijke vergoeding wordt dit duidelijk op de (rest)nota vermeld. U hoeft dus in principe niets te doen totdat u een nota ontvangt van Famed.

Nadat u een nota heeft ontvangen, kunt u bij Famed op de website of telefonisch gespreid betalen aanvragen en zij zullen dit voor u in werking stellen.

Rekenvoorbeeld:
U heeft een rekening van €2990
, u wilt in 10 termijnen betalen, dan is dit €299 Euro per termijn. Daar komt €5 per nota bij + de wettelijke consumentenrente die op dit moment op 2% staat. U krijgt dus (als u in 10 termijnen betaald), 10 keer een nota van €299.00 + €5 (administratiekosten) + €5.98 (consumentenrente).

Betaling.
Een nota van Famed kan op verschillende manieren betaald worden, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Op http://notavanfamed.nl kunt u alle betaalmogelijkheden bekijken.

De standaard betaaltermijn van een nota is 30 dagen, heeft u meer tijd nodig om de nota te voldoen dan kunt u contact opnemen met Famed om samen naar een oplossing te zoeken.

Mocht u bij het passen van een hoorapparaat nog vragen hierover hebben dan kunt u deze altijd aan uw audicien stellen.

* De zorgverzekeraars Menzis, ZNZ, Eno en Andere Zorg hebben ervoor gekozen dat u zelf uw nota in moet dienen, hierdoor is het gespreid betalen van uw eigen bijdrage bij deze zorgverzekeraars helaas niet mogelijk. Het kan zijn dat u bij uw zorgverzekeraar zelf gespreid kunt betalen, hiervoor dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

      9.5 uit 1 reviews

Ik zou bij een volgende aankoop opnieuw voor hetzelfde merk/type kiezen.

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

Een zeer vriendelijk onthaal en begeleiding.

Lees meer

      9.3 uit 1352 reviews Lees ze allemaal