Helaas. Dit product is niet meer nieuw leverbaar.

Voor alternatieven van ReSound klikt u hier.

Let op. Dit product heeft een opvolger.

ReSound LINX Quattro 5 88 All-in prijs 1.840,00
 • LINX 3D 5 88
 • LINX 3D 5 88
 • LINX 3D 5 88
 • LINX 3D 5 88

ReSound LINX 3D 5 88

Samen kiezen we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft advies
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoorapparaat om geheel vrijblijvend uit te proberen

Geheel gratis en vrijblijvend.

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoorapparaten, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra dekking bij verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

ReSound LiNX 3D ™

De toekomst van slim horen is gekomen. Door de innoverende ReSound LiNX 3D is de LiNX serie naar een hoger niveau getild. Het verstaan van spraak en een veel betere hoorbeleving worden bereikt met dit ReSound LiNX 3D toestel, waardoor u een ongekende hoorervaring krijgt. Niet alleen is het hoortoestel revolutionair op het gebied van horen, ook is het hoortoestel gemakkelijk te bedienen. De nieuwe ReSound LiNX 3D heeft een nieuw cloudplatform waarmee de hoortoestellen verbonden worden via het internet. Dit geeft u al het gemak wat u van een hoortoestel kan wensen.

Altijd en overal verbonden met de ReSound LiNX 3D™

Met de ReSound LiNX 3Dbent u altijd en overal verbonden, zodat u geen speciale momenten hoeft te missen. ReSound LiNX 3D is een Made for iPhone-hoortoestel. Dit betekent dat hij werkt als een draadloze stereo hoofdtelefoon welke geluid streamt vanaf uw iPhone, iPad of iPod Touch. Met de draadloze accessoires welke beschikbaar zijn voor de ReSound LiNX 3D tilt u uw hoorervaring naar een nog hoger niveau. Uw alledaagse taken worden hierdoor makkelijk omdat alles in verbinding staat met uw hoortoestel, zoals de TV, telefoon maar bijvoorbeeld ook de andere kant van een vergaderruimte of de achterbank van uw auto.

Uw optimale geluidsbeleving van de ReSound LiNX 3D™

De directionele microfoons in de ReSound LiNX 3D™ zijn onconventioneel. Oudere directionele microfoons focussen zich alleen op het geluid wat van voren komt. Wanneer er met verschillende facetten rekening wordt gehouden blijkt dat dit niet gewenst is. De ReSound LiNX 3D™ is uitzonderlijk in het goed verstaan van spraak én een goede hoorbaarheid van andere geluiden en stemmen in de omgeving. Hiermee bent u in staat om te richten op het specifieke geluid of een spreker, maar ook verbonden te blijven met andere geluiden in de omgeving. U kunt bewust wisselen van het ene naar het andere geluid. De ReSound LiNX 3D™ gebruikt hiervoor 2.4 gHz draadloze technologie om de microfoons van beide hoortoestellen te gebruiken.

Service op afstand met de ReSound LiNX 3D™

Presteert uw hoortoestel in het dagelijks gebruik anders dan tijdens uw afspraak in de winkel? Zoekt u een meer gedetailleerde afstelling dan dat de ReSound Smart 3D-app biedt? Of wilt u uw audicien om advies vragen? Gebruik dan de ReSound Assist. De functie zit al in uw app en brengt u in contact met uw audicien. Gebruik ReSound Assist direct als u in een bepaalde omgeving iets wilt delen met uw audicien of een verbetering wenst. Uw instellingen worden op uw verzoek bijgewerkt. Waar en wanneer u dat wenst. ReSound Assist draait op een van de meest betrouwbare cloud-platforms. Uw gegevens zijn en blijven dus veilig en privé.

Diverse kleuren

Bij de RIE en AHO modellen heeft u de keuze uit maar liefst 14 verschillende kleuren:

Verschillende modellen en prestatieniveaus

De ReSound Linx 3D hoortoestellen zijn verkrijbaar in verschillende modellen en prestatieniveaus. Voor meer informatie kunt u graag vrijblijvend contact met ons opnemen.  Wij staan graag voor u klaar om u meer informatie te geven in wat bij u het beste past. 

Vergelijk hier de verschillende variaties van de LINX 3D 5 88

ReSound LINX 3D 5 88
LINX 3D 5 88 1.245,00
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoorapparaat

LINX 3D 5 88 1.245,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2017
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 17
Banden 17
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Locatieherkenning
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Passend bij dit hoortoestel

Alle geschikte onderhoudsartikelen, accessoires en instructievideo's

Garanties & vervangingsdekking

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoorapparaten
De receivers
Optionele
Vervangingsdekking
117.50 / oor

Op al onze hoorapparaten leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Optioneel kunt u ook een aanvullende vervangingsdekking afnemen, dan krijgt u;

Alles van de standaard gratis garantie
Een korting op vervanging bij diefstal
Een korting op vervanging bij verlies